X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Czy jakoś sobie dorabiacie?
Odpowiedz

Czy jakoś sobie dorabiacie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2022, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy któraś mama pracuje online ? I mogłaby się wypowiedzieć na ten temat czy to nie jest jakieś oszustwo itp? Albo czy polecacie jakąś pracę online szukam pracy zeby sobie dorobić w międzyczasie ?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2022, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualnie pracuje online i mega polecam. Nie jest łatwo, duże wychodzenie poza strefę komfortu ale myśle ze elastyczność rekompensuje! Dobrze jest na pewno podjąć współpracę z firmą, która daje możliwość rozwoju. Oraz w dziedzinie, która Cię interesuje.

Jeśli interesujesz się urodą, polecam zainteresować się kosmetykami Souvre, kosmetyki z naturalnym kolagenem, bardzo dobre w składzie. Nie wymaga to praktycznie żadnego nakładu finansowego, a w firmie możesz liczyć na ciekawe szkolenia, wsparcie doradcze jak i konktakt z innymi dziewczynami (które wprowadzą Cię w ten świat).
    Na tej stronie znajdziesz kontakt http://pl.souvre.com/pl/auth/sign-up/498811b36e2ca052e8e880c75039d884

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 12:58

• jasonn Nowa

Wysłany: 23 października, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowanie czegoś nowego zawsze było jednym z najfajniejszych pomysłów dla każdego. Lubię też różne sposoby zarabiania pieniędzy i jak tylko zdecydowałem się zarabiać na moich zainteresowaniach. Nawiasem mówiąc, mówiąc o platformie, chciałbym wspomnieć o informacjach z nią, możesz przeczytać informacje https://888starz-polska.com/bonus/ o jednej usłudze, w której możesz przeczytać odpowiednie informacje. Wystarczy kliknąć link i skorzystać z tej strony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października, 13:53

• S299Siena Nowa

Wysłany: 7 listopada, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy urodziłam pierwsze dziecko, bardzo brakowało mi pieniędzy, więc zaczęłam szukać możliwości zarobienia dodatkowych pieniędzy, a kiedy dostaje się premie, jest to miłe. Pobierz 22bet kod promocyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada, 20:21

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ