Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBosa, mojego jeszcze nie interesuje rysowanie, porysuje chwile na kartce, reszte po stoliku slbo podlodze i koniec. Ale chlopaki wolniej dorastaja wiec sie nie martwie
on to tylko patrzy gdzie by cos rzucic, trzasnac itp. Ewentualnie buja sie na koniu na biegunach, oglada bajki na youtube (sam sobie wlacza na moim telefonie) albo teledyski w tv.
Tobie tez zycze groszka na swieta!
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy tu o cyckach... A w mojej kiecce az tak nie byli widac ze mam duzy biust. w rzeczywistosci jest o wiele wiekszy. Moge wam nawet pokazac na zdjeciu ciazowym,i,od razu zaznacze ze w ciazy piersi mi nie urosly. Tylko po porodzie byly bardziej pelne
a teraz juz flaczki.
-
nick nieaktualnyDobry wieczór!
ja tylko na chwileczkę przywitać się po całym dniu... nadrobiłam zaległości, obejrzałam wszystkie zdjęcia pięknych i szczęśliwych kobietek
a teraz już uciekam do męża... z którym nie widziałam się od rana
@ się rozkręciła tak więc nowy cykl, nowe nadzieje... Miłego wieczoru i nocy
do jutra!
MiSia :), bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja jestem z swoich baardzo zadowolona hehe
dziewczyny jak to się mówi : najlepiej się piesci to co się w ręce mieści hehe
Sylwusia100, bosa, małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwusia masz śliczne oczy, mąż też więc wasza fasolka będzie ślicznym dzidziusiem
Ewa ja też mam małe cycki ale mam ładną talię. Coś za coś, nie można mieć w życiu wszystkiego
Sylwusia100, MiSia :), małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:Sylwusia masz śliczne oczy, mąż też więc wasza fasolka będzie ślicznym dzidziusiem
Ewa ja też mam małe cycki ale mam ładną talię. Coś za coś, nie można mieć w życiu wszystkiego