Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynovember123 wrote:robiłam dwa razy w 16dpo miałam 97 a w 18dpo tylko 110
i od tego 16dpo zniknęły wszystkie objawy jak ręką odjąłwięc jest dobrze
Zobaczymy w przyszłym tygodniu jaka będzie
nie martw się
Musi być dobrze
małaMyszka, Sylwusia100, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy tu gadu gadu a mi sie owu przesunela
Robie testy od paru dni i cale szczescie, powinna byc w niedziele/poniedzialek a test dzisiaj wyszedl pozytywny. Wczesniejsze ani drugiej kreski nie bylo zbytnio widac.
Dobrze ze meza wykorzystalam przed praca, po pracy tez wykorzystam
Co za tym idzie testowac bede jednam wczesniej niz 21.12.Natka88, małaMyszka, Sylwusia100, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Jestem na euthyroxie 50/75 ostatni wynik był 1,851 a dzisiaj jest już 2,135, więc troszkę urosło. Nie ma się co dziwić he he he he
Ja nie jestem w ciąży i mój wynik z września to 0,94 a we wtorek już jest 2,77.małaMyszka, Sylwusia100, bosa lubią tę wiadomość
M&M -
Myszko ładnie beta przyrosła
Ja będę testować dopiero w Wigilię i spróbuję się wcześniej nie złamać, co w moim przypadku jest naprawdę trudnePotrafię testować codziennie od 7dpo
Ale myślę, że Wigilia to taki czas, że jak będzie 1 krecha to i tak atmosfera świąt załagodzi smutki, a może zdarzy się cud w samą Wigilię...
-
nick nieaktualnyLiczac ze jutro moze byc owu to po 14dniach wychodzi ze bede testowac 18 badz 19.12.
Podejezewam ze to zasluga inofolicu. A ja myslalam ze cycki mnie bola z niczego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:08
-
nick nieaktualnyMysle ze tak. Wczesniej gdy robilam testy owu to ta kreska testowa byla jasna, a powinma byc tego samego koloru badz ciemniejsza to test z dzisiaj.
http://zapodaj.net/3f83e2192a829.jpg.html
Zobacze jak test bedzie wygladac jutro.
No i sluz jest lepszy niz zwykle, jest bardziej wilgotno i "slisko".Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:Jestem na euthyroxie 50/75 ostatni wynik był 1,851 a dzisiaj jest już 2,135, więc troszkę urosło. Nie ma się co dziwić he he he he
To już masz podwyższoną dawkę przez lekarza przy ciąży?
Jeżeli nie, to zwiększyłabym od razu od 25, nie czekając na lekarza.małaMyszka, Sylwusia100, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChoroba mnie rozkłada powoli...Powinno być lepiej,a czuję się coraz gorzej..Ale nie dam się! Przynajmniej tyle dobrego, że w @, bo jakbym miała teraz owu i chorobę to bym była wściekła;) Kupię sobie i ja testy owulacyjne na allegro i powiem mężowi, kiedy mniej więcej ma brać wolne - najgorsze właśnie, że przez nieregularne cykle mogę określić tylko "mniej więcej"...I będzie jak w poprzednim cyklu, że załatwił sobie kawałek wolnego poniedziałku, a owu była we wtorek...Aj, zawsze pod górkę
Przypuszczam, że nie uda się w tym roku, bo to byłoby zbyt piękne i nie wiem, czy potem sobie nie odpuszczę....Już mnie to trochę męczy - po co co miesiąc mam się załamywać, że znowu mam @...małaMyszka, Sylwusia100, bosa lubią tę wiadomość
-
Aneta ja też mam nieregularne cykle
czemu zaraz odpuszczać do końca rokunie zostało wiele czasu i zleci szybciutko. Ja czekam do stycznia na swoją szansę, obym tylko nie dowiedziała się, że dalej nie mogę z jakiegoś powodu, bo to będzie prawdziwa załamka...
Ile czasu się starasz ?małaMyszka, Sylwusia100, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszla mama, pierwszy
O jezu mcflurry... Na pewno w weekend zjem, nie ma opcji, wyciagne familie do maka
W sobote bede widziec sie z tata, ktory przyjezdza na pare dni z Niemiec. Ostatnio widzialam go.. Prawie rok temu. No i zamierzsmy zrobic wielkie zakupy bo lodowka i zamrazarka wieje pustka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:12