Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Kama, a ty jeszcze nie testujesz?
czy cos przegapilam ..
Dzisiaj robiłam test i wyszedł negatywny a ro 25 dc. No ale OF wyznaczyl mi @ na 27 dc a ja mam cykle zazwyczaj okolo 31-32 dniowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:58
Sylwusia100, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Milejdi wrote:Sikajcie! Trzymam kciuki! Mam nadzieje ze te 2tyg szybko zleca bo juz umieram z ciekawosci.
Tez mam taką nadzieję , że jakoś to minieco ma być to będzie !
ja mykam spać , jutro moj ostatni dzień pracujący w tym tygodniu i weekend
Milej nocki cium :-*
Sylwusia100, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie sobie uświadomiłam, że grudzień mi przepadł - testować będę już w styczniu (jeżeli będzie w ogóle sens). Ale pocieszam się faktem, że tym razem być może mój mąż będzie w domu w moją owu hehe;D Przynajmniej jest cień nadziei bo będzie bliżej weekendu. Oby się udało
Sylwusia100, małaMyszka, kama005, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! jestem po monitoringu, prawdopodobnie jestem po owulacji,ale nie jest to do końca pewne. Kazała mi dzisiaj
, więc już to zrobione. Przepisała euthyrox na zbicie TSH i w następnym cyklu też mam przyjść do niej na monitoring
małaMyszka, zwei_kresken, bosa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, prosze poradzcie. Mam zamiar uzywac testow owu w tym cyklu, tylko moje cykle sa dosc rozjechane. Niby wiekszosc ma miedzy 26 a 29 dni, ale zdarza sie tez tak, ze jeden ma 24 dni, a drugi 31 (jest to tez zarazem najkrotszy i najdluzszy moj cykl). Kiedy najlepiej zaczac robic testy? Od 9dc wystarczy, czy wczesniej?
małaMyszka, bosa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, podbijam pytanie Natki. OF nie wyznaczył mi owulacji - no może i to był taki cykl, ale mnie się zdaje, że nie. Dzisiaj zrobiłam pierwszy test owu w życiu. Kreska testowa była cieniem. Więc nie wiem czy owulka była, czy nie była... Jak takie sikańce w ogóle używać, co? Poradźcie niedoświdczonej koleżance...
-
nick nieaktualnyNatka, 9-10dc starczy
Test nigdy nie robimy z porannego moczu, robimy najlepiej popoludniu od 10-22, osobiscie robie o 17, trzeba soe powstrzymac od picia przez 2h przed zrobieniem testu.
Test pozytywny jest kiedy kreska testowa jest tego samego koloru badz ciemniejsza od tej drugiej. Cien moze oznaczac zarowno czas przed owulacja jak i po owulacji.
Lauda rob test teraz codziennie, jak kreska bedzie ciemniec tzn ze owu sie zbliza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:39
małaMyszka, Natka88, lauda., bosa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
ja kupiłam 20 sztuk na allegro i stosowałam dwa razy dziennie, ale tylko z czystej ciekawości. Ważne żeby faktycznie nie pić za dużo na dwie godzinki przed testowaniem. Rób dalej, jeśli nie wyjdzie druga mocna kreska, to faktycznie owu już była, jeśli jeszcze jej nie było możesz spokojnie spodziewać się dwóch kreseczek:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyTez kupowalam na allegro, 20sztuk + 3 ciazowe gratis. Owulacyjne sie sprawdzily bo dzisiaj pokazal 2kreski, w sumie testowa nawet ciemniejsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 21:41
-
ja natomiast mam problem, bo trzeci dzień z rzędu na teście owu mam dwie grubachne kreski...to normalne? Przez trzy dni...?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milejdi to daj znać jutro:) Dobranoc Aniu, niech Ci się przyśni mnóstwo fasolek:)
tomania2806, małaMyszka, bosa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Milejdi wrote:Kama, to pewnie za wczesnie bylo, jak dziewczyny mowia, poki @ nie ma to nie wszystko stracone Kochana
A to mnie podnosisz na duchu
Tylko teraz nie wiem czy testowac 26ego wg OF czy tak jak ja iważam ok 10ego?małaMyszka, bosa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:A to mnie podnosisz na duchu
Tylko teraz nie wiem czy testowac 26ego wg OF czy tak jak ja iważam ok 10ego?
Ja na Twoim miejscu powtorzylabym test w poniedziałek
Milejdi dziekuje
bosa, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,jestem i ja,lepiej późno niż wcale
Hanusi wychodzą ząbki więc od 19.00 musiałam ją lulać, przytulać i śpiewać kołysanki a dopiero teraz padła, ja też zaraz padnę.
Zaległości nadrobione.
Badanie szyjki to dla mnie czarna magia.
Ja też mało piję wody,ale dużo zielonej herbaty,która podobno wypłukuje kwas foliowy.
Czasem mi się wydaje,że testy ovu to ściema, sugeruję się bólem jajnika i śluzem jak jest.
Myszka dzięki za wiruska. Masz super betę,gratkiMąż się pyta jaki masz model bety ( bmw), że Ci wszystkie tak gratulujemy hehe
Sylwusia100, małaMyszka, werni lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."