Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepszego w dzien Mikołaja, niech dużo prezentów przyniesie
Paulina super ze została siostra
Sylwusia100, magdalenkaaaaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hohoho !
Witam Was w mikołajkowy poranek!!
U Nas dzień jak codzień.. Młody prezenty dostał już wcześniej, ja nie dostałam bo mój biedak ma dwa dyżury pod rząd i wróci dopiero wieczorem.. ehh.. chce mu przyszykować romantyczną kolację, nawet sexi czerwoną koszulkę kupiłam.. ale coś czuję żę będzie biadak padnięty bo jakby nie patrzył od czwartku śpi na czuja bo w pracy niestety inaczej nie można ;(
Mój mały kombinator postanowił zrobić prezent kotu i uciekł mi podczas przewijania żeby go obsikaćhehe widziałybyście minę kota i śmiech małego, bezcenne
Na ten magiczny dzień wszystkim testującym DWÓCH PIĘKNYCH MOCNYCH KRESEK !!
A tym starającym MNÓSTWO SERDUSZKOWAŃ !!
ehh.. my chyba w tym cyklu nic nie zdziałamy bo skoku tempki brak.. chyba wcale OWU nie byłoo..
małaMyszka, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Cześć w mikołajkowy dzień. Udanego weekendu i w prezencie ode mnie:
https://www.youtube.com/watch?v=9PVhIMr4ScImagdalenkaaaaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Cześć w mikołajkowy dzień. Udanego weekendu i w prezencie ode mnie:
https://www.youtube.com/watch?v=9PVhIMr4ScI
hehe ale się uśmiałamlauda., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magdalenkaaaaa wrote:A ja się dołączam do Was , jejku tyle tu pozytywnej atmosfery
Nazywam się Magdalena , mam już szkraba 16 miesięcznego z pierwszego cyklu starań.
no i teraz 29 września pojawiły się dwie niespodziankowe i nieplanowane kreseczki.. Jednak 17 października w 7 tygodniu usunięto mi bąbelka z lewego jajowodu ;(
odczekaliśmy do miesiączki pooperacyjnej, lekarz dał zielone światło no i zaczynamy.
strasznie się boję że teraz będzie to samo.. jajowód pozszywany więc pewnie są zrosty, może funduje sobie powtórkę z rozrywki. Ale modle się jednak o szczęśliwy bąbelek w macicy.
Na razie cykl wygląda tak.. Ogólnie słabo w nim ze śluzem... chyba w następnym ruszam w wiesiołek
ja planuje pojsc w połowie cyklu go ginekologa aby zobaczył z ktorego jest owulacja, jesli bedzie z tego nacietego to na wszelki wypadek ominiemy owulacje i poczekam na owulacje ze zdrowego. sluz moze byc slaby, bo cała gospodarka hormonalna jest zachwiana.małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Podczytuję forum już od jakiegoś czasu ale nie udzielałam się aż do teraz.
Dołączę do marzących o pięknym prezencie na Święta.
Może nieco o nas - staramy się już niemal rok. Po pół roku bezowocnych starań zgłosiliśmy się do poradni leczenia niepłodności gdzie okazało się, że są problemy z moją owulacją. Mam za dużo pęcherzyków (jak przy PCO) ale hormony w porządku. Lekarz zalecił stymulację CLO ale niestety przez 3 miesiące nie było efektu. Więc później zmieniliśmy lek na Clarzole (gdzie substancją czynną jest letrozol) i w tym cyklu udało mi się wyhodować piękne jajeczko 21mm. Dostałam dla pewności zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie i na kolejnym monitoringu wyszedł wzorcowy obraz owulacji. Także są spore szanse, że się uda ale ja nie chcę się nastawiać bo już wystarczająco wiele razy się rozczarowałam.... Dziś 26dc i jednocześnie 10dpo, jak @ nie przyjdzie do środy to robię betę bo test ponoć może być fałszywie pozytywny po zastrzyku.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że Mikołaj będzie dla nas hojny w tym rokuolusia24, MiSia :), Helen, małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny :* do mnie Mikołaj raczej dzisiaj nie dotrze. Chyba niegrzeczna byłam w tym roku. A może się spóźni i przyjdzie 17.12.
Dzisiaj mój brat kończy 30lat. i cały ranek mama mi opowiadała jak to było w ciąży, że do 7 miesiąca brzucha nie miała, że ważyła 47kg, jak się bardzo bała, jaki miała poród. Jak sprawdzała i go oglądała czy ma wszystkie paluszki hehe. Jejku w moim wieku już miała dwójkę.... a ja jednego nie mogę zrobićmałaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
widziałam wczoraj w Biedronce jakie śliczne albumy na zdjęcia, takie gdzie się je wkleja i ozdabia. I przyszedł mi na myśli taki pomysł że jak już będę w ciąży to kupie sobie taki album na allegro czy gdzieś (bo pewnie w Biedrze już nie będzie) i całą ciąże będę robić sobie zdjęcia i zacznę tworzyć taki album dla mojego dziecko. Będę wszystko opisywać ładnie i kolorowo ozdabiać a potem jak się mały urodzi to będę go kontynuować z jego zdjęciami aż kartek braknie (chyba 200 było w tym z biedronki) i będzie świetna pamiątka. W tych czasach wszystko jest na płytach CD
co mnie strasznie wkurza bo lubię oglądać zdjęcia mając je w ręku.
lauda., MiSia :), Helen, małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
fablous wrote:Cześć dziewczyny!
Podczytuję forum już od jakiegoś czasu ale nie udzielałam się aż do teraz.
Dołączę do marzących o pięknym prezencie na Święta.
Może nieco o nas - staramy się już niemal rok. Po pół roku bezowocnych starań zgłosiliśmy się do poradni leczenia niepłodności gdzie okazało się, że są problemy z moją owulacją. Mam za dużo pęcherzyków (jak przy PCO) ale hormony w porządku. Lekarz zalecił stymulację CLO ale niestety przez 3 miesiące nie było efektu. Więc później zmieniliśmy lek na Clarzole (gdzie substancją czynną jest letrozol) i w tym cyklu udało mi się wyhodować piękne jajeczko 21mm. Dostałam dla pewności zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie i na kolejnym monitoringu wyszedł wzorcowy obraz owulacji. Także są spore szanse, że się uda ale ja nie chcę się nastawiać bo już wystarczająco wiele razy się rozczarowałam.... Dziś 26dc i jednocześnie 10dpo, jak @ nie przyjdzie do środy to robię betę bo test ponoć może być fałszywie pozytywny po zastrzyku.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że Mikołaj będzie dla nas hojny w tym rokuudzielaj się tu z nami i daj koniecznie znać co u Was
małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
A ja se go kupię już teraz. I z nadzieją, że wkrótce będzie potrzebny.
P.S. Szukam na stronie biedry, ale nic nie widzę. Olusia, czy to oferta gazetkowa jakaś?
olusia24 wrote:widziałam wczoraj w Biedronce jakie śliczne albumy na zdjęcia, takie gdzie się je wkleja i ozdabia. I przyszedł mi na myśli taki pomysł że jak już będę w ciąży to kupie sobie taki album na allegro czy gdzieś (bo pewnie w Biedrze już nie będzie) i całą ciąże będę robić sobie zdjęcia i zacznę tworzyć taki album dla mojego dziecko. Będę wszystko opisywać ładnie i kolorowo ozdabiać a potem jak się mały urodzi to będę go kontynuować z jego zdjęciami aż kartek braknie (chyba 200 było w tym z biedronki) i będzie świetna pamiątka. W tych czasach wszystko jest na płytach CDco mnie strasznie wkurza bo lubię oglądać zdjęcia mając je w ręku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:27
olusia24, małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja w ten mikołajkowy poranek.
Ja już się zdążyłam pokłócić ze swoim M. Odczułam tez silniejszy ból podbrzusza ale może to z nerwów przez tą całą kłótnię która się zaczęła już wczoraj wieczorem a skończyła dzisiaj. Zdążyliśmy się też już pogodzić. Mam nadzieję że ten ból nie był niczym poważnym.
Śniadania nie zjadłam bo na samą myśl o jedzeniu było mi niedobrze. Kawę męczyłam przez ponad godzinę.
Teraz sobie jogurcik piję bo to jestem w stanie zdzierżyć.
My sobie na Mikołaja daliśmy po czekoladzie i tez jest fajnie
-
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4342,name,album-na-zdjecia-format-b5-18-5x26-cm
link do tych albumów ale na żywo 100 razy ładniejszei są bardzo starannie wykończone i są jeszcze inne formaty A4 i inne wzory ale akurat te znalazłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 12:11