Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka88 wrote:Ja tez dlugo myslalam 'a co szef sobie pomyśli', ale przeszło mi jak doszlo do mnie, ze on ma mnie gdzies i wcale sie nie martwi co ja sobie pomysle.
Takze wniosek o urlop prosze mi zaraz zlozyc, albo L4 !!!Natka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:a które chcesz czekoladowe czy babkę majonezowa czy jakie?
Jak będę już w pracy to poszukamJeszcze raz może przerobie to forum dokładnie, może znajdę, ale to już po obiedzie bo się wkur...że znaleźć nie mogę i zgłodniałam;D
Tak a propos: nigdy nie patrz na szefową bo jak przyjdzie co do czego to ona nigdy nie będzie patrzyła na Ciebie tylko na siebie - zrobi tak, żeby jej było dobrzemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aneta ja kiedyś Myszce podawałam przepis na ciasto czekoladowe z jabłkami i orzechami
http://smakmojegodomu.blox.pl/2013/05/Ciasto-czekoladowe-z-jablkami-i-orzechami.html
Jest pyszneWczoraj je akurat robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:23
monia91, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina_2603 wrote:Aneta ja kiedyś Myszce podawałam przepis na ciasto czekoladowe z jabłkami i orzechami
http://smakmojegodomu.blox.pl/2013/05/Ciasto-czekoladowe-z-jablkami-i-orzechami.html
Jest pyszneWczoraj je akurat robiłam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
u mnie pada deszcz, mam nadzieję, że w nocy nie przyjdzie mróz, bo znowu szklanka będzie na drogach. Nie chciało mi się gotować, dla męża kupiłam wątróbkę, a ja wcięłam frytki, ale było tego za mało, więc zrobiłam kanapki z paprykarzem.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Ewa, no nie wiem sama... Twój wykres, apetyt na fryty i paprykarz
Coś się kroi, coś zielonego i to raczej nie tylko choinka świąteczna
A co najlepsze, że zaraz po tych kanapkach z ostrym paprykarzem, to wcinam jeżyki classic.
Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja znów z innej beczki...
wchodzimy lasencje na www.fabrykadobra.pl i wspieramy biedne afrykańskie mamusie!!
kupiłam własnie 2 porody, mam nadzieję, że jakimś przedświątecznym aniołkom ułatwi to start!
ja nie mogę urodzić niech rodzą inne!! do roboty kochane przyszłe mamy!!!Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki ja po pracy odpoczywam
Witam również nowe staraczki !
Ohh jak ja bym chciała ściąć się na boba , ale brak mi odwagimam długie grube i gęste włosy dlatego ciężko mi się zdecydować na taki krok :-p ale może kiedyś
A ja mam 22 dc i mega rozciagliwy sluz , tak późno bym miała ovu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:33
-
nick nieaktualnyMiSia :) wrote:Cześć kobietki ja po pracy odpoczywam
Witam również nowe staraczki !
Ohh jak ja bym chciała ściąć się na boba , ale brak mi odwagimam długie grube i gęste włosy dlatego ciężko mi się zdecydować na taki krok :-p ale może kiedyś
A ja mam 22 dc i mega rozciagliwy sluz , tak późno bym miała ovu...
A jeszcze nie dostałaś owulki?
Normalnie zaraz puszczę chyba pawia od tego przejedzenia....Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
przyszła mama:) wrote:a ja znów z innej beczki...
wchodzimy lasencje na www.fabrykadobra.pl i wspieramy biedne afrykańskie mamusie!!
kupiłam własnie 2 porody, mam nadzieję, że jakimś przedświątecznym aniołkom ułatwi to start!
ja nie mogę urodzić niech rodzą inne!! do roboty kochane przyszłe mamy!!!
A jak to zrobić? Dzisiaj w Dzień Dobry TVN był Hołownia i o tym mówił, chcę pomóc!Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
No właśnie właśnie sama już nie wiem ze była czy nie... od jakichś 5 dni szyjkę mam bardzo wysoko , że ledwo sięgam do niej i jest miękka tyle ze nie potrafię określić jej otwartości za dobrze... rano miałam mega dużo sluzu kremowego , a kolo południa znowu dużo rozciagliwego. Nic z tego nie rozumiem.
-
nick nieaktualnyMajaaa wrote:A jak to zrobić? Dzisiaj w Dzień Dobry TVN był Hołownia i o tym mówił, chcę pomóc!
http://www.dobrafabryka.pl poczytaj poszperaj jak mi się udało to i Tobie się uda!!
nawet głupie 5 zł jest na wagę złota!!! a dla nas? nie starczy nawet na dobrą gazetę!!
do roboty świąteczne anioły!!!Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny