Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kobietki:)
ja chyba oszaleje niedługo:( mam mega PMS a cycki to mi chyba eksplodujaaaaa
dzis moj 49 dc @ nadal nie ma testy negatywne a szyjka wedruje raz nisko raz srednio...
bralam luteine na wywolanie @ -, skonczylam 6 dni temu i nadal cisza:(
niech ta jeb...a @ wreszcie przylezie bo oszalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:42
małaMyszka lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Ja bym obstawiala 8-ego, bo ten jednodniowy spadek nic nie oznacza (chyba, ze sie powtorzy). A mialas sluz plodny w tym czasie, badalas szyjke? Byloby latwiej stwierdzic prawdopodobienstwo;)
Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niby badałam ale bardzo sporadycznie, bo akurat ten cykl postanowiłam nie szaleć, nie kupiłam testow owu i no nie chciałam sobie głowy zaprzatac jak poprzednimi razami stad opisy ubogie , ograniczyłam to do tempki
-
Martoszka wrote:Ja jak dobrze pójdzie monitoring we wtorek to testować będę 24. Oby to był ten nsjważniejszy prezent
M&M -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic tylko sie cieszyć z dziecka kazde jest cudem !! oby tylko dali rade ale i młodsi dawali:)-tzreba im zyczyć wszystkiego co najlepsze i wspierać!!
..szukajmy pozytywów w naszej beznadziejnej sytuacji, umartwiając się niczego nie zmienimy jedynie pogorszymy swój stan zdrowia, na nas kiedyś też przyjdzie pora!!!
Majaaa, MiSia :), Sylwusia100, Natka88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nic nie chce mi się robić. Zamknęłabym się gdzieś sama i nic nie robiła. To jest takie dołujące. Ale jak oni mogą mnie zrozumieć skoro wszyscy sami wpadli jak mieli 19-21 lat, to jak oni mogą zrozumieć osobę, która o dziecku marzy od 12 roku życia i dla niej dziecko w wieku 15 lat było czymś najwspanialszym i wyczekiwanym. A teraz mój mąż mówi, że ja na dziecko nie jestem gotowa, bo płaczę dowiadując się o wpadce ludzi, którzy żyją zakupami i imprezami. I dla których to jest koniec świata.
M&M -
nick nieaktualnysasetka2552 wrote:jak mam udostepnic swoj cykl?
Witaj, musisz kliknąć na ustawienia, tam na społeczność i jest podany link Twojego wykresu, musisz to skopiować i zaznaczyć że chcesz udostępnić na forum. Jeszcze musisz sprawdzić pod swoim wykresem udostępnienie wykresu i zaznaczyć "udostępnij wszystkim"sasetka2552, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Martoszka rozumiem Cię...moja mama mnie czasem denerwuje bo sama urodziła 5 dzieci i mówi, że nie widzi problemu bo ona z moim rodzeństwem wpadała od razu
Ale żart na koniec był najlepszy- no to weźcie z 5x dziennie do łóżka i na pewno dzidzia będzie pod choinkę. Wczoraj dzwonił najlepszy kumpel mojego męża (nie wie, że się staramy) i pyta tak w ciemno, czy mamy kogoś, kto chce ubranka dla dziecka, bo skądś ma dużo i chce oddać za free... eh... chyba je wezmę a co
może kiedyś się przydadzą
sasetka2552, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarribell wrote:Martoszka rozumiem Cię...moja mama mnie czasem denerwuje bo sama urodziła 5 dzieci i mówi, że nie widzi problemu bo ona z moim rodzeństwem wpadała od razu
Ale żart na koniec był najlepszy- no to weźcie z 5x dziennie do łóżka i na pewno dzidzia będzie pod choinkę. Wczoraj dzwonił najlepszy kumpel mojego męża (nie wie, że się staramy) i pyta tak w ciemno, czy mamy kogoś, kto chce ubranka dla dziecka, bo skądś ma dużo i chce oddać za free... eh... chyba je wezmę a co
może kiedyś się przydadzą
Powiem Ci ze mnie tez denerwuje jak ktos pyta a kiedy wy bedziecie mieli małego bobasa,albo kupuj wieksze rzeczy na zas..mało tej osoby nie rozniose:DSylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Sasetka ja mam tak samo ! Nie ma dnia ze każdy się mnie pyta na co czekam i dziwią się ze jeszcze nie jestem w ciąży !
No żal !sasetka2552, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto u mnie jest tak samo, tak mnie to irytuje .jestesmy poł tora roku po slubie to juz pewnie mysli sa ze jedno albo drugie nie moze . a w sumie moze i tak byc..chciałam sie dzisiaj zapisac do ginekologa ale dopiero 29 grudnia miał wolne a wtedy to wiem ze juz przydzie okres. chciałam spr jajniki bo mnie cały czas bola tzn raz jeden raz drugi ale barzdiej tak jakby prawy bardziej. kiedys miałam torbiela i boje sie ze wrocił