Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
aneta91 masz rację bo przez te zapisy i obserwacje można popaść w paranoje, zwłaszcza jak nie ma rezultatów. Może to jest recepta? Jak to mówi mój znajomy
złodziej nie przyjdzie jak będziemy stać pod oknem a ciąża jest jak złodziej i przychodzi wtedy, gdy się nie spodziewamy
Sylwusia100, Majaaa, aneta91, MiSia :), małaMyszka lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Dla lekarza jesteśmy kolejną istotą z waginą, która chce na siłę rodzić... oni najczęściej są wyzuci z uczuć i nie potrafią nic innego jak czytać wyniki i cyferki
Sylwusia100, przyszła mama:), małaMyszka lubią tę wiadomość
Sylwusia100 ja dziś zrobiłam 12 test i w co nie wierzyłam pokazał mocne dwie kreski
już wątpiłam w tą owulkę jak w istnienie świętego mikołaja
Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFATIM...mnie też tak lekarze mówili z tym tsh, choć ja w nim chciałam widzieć tylko problem wiec sie uparłam na dawke 25 i biore...ale 3 lekarzy -3 moich mówiło to samo tsh nie jest dla nich problemem ...moze coś w tym jest...zgłupiec idzie!!
-
aneta91 wrote:Jeżeli w styczniu test wyjdzie negatywny, to chyba przestanę mierzyć temp. i śledzić mój wykres tutaj, bo przez to ciągle o tym myślę - czy jest owu, czy się zagnieżdża itp.itd. Popadam w paranoję, choć i tak uważam, że jest poprawa i ciut wyluzowałam. Ale tylko ciut:)
Na fioletowego stronie jest jeszcze gorsze wkrecanie sobie, ale czegos zlego. I wtedy myslisz i się stresujesz czym sobie nie pomagasz... Zeby nie bylo, to jest tez wsparcie dziewczyn.
Sama się zastanawiam czy jak teraz nie wyjdzie nie przerzucić sie na zapisy na kartce, ale wtedy by mi Was brakowalo! Rozwiazanie? POZYTYWNY TEST!
lauda., Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No i co z tą luteiną ? Kazał brać od 22 dnia a dziś jest 22 a owulacji nie było, teraz czytam,że branie przed owulacją może spowodować, że jej nie będzie a on stwierdził, że nie zaszkodzi. Kur...nie wiem co mam zrobić. On z tego co mi się wydaje nawet nie wyliczył, że to dziś 22 dzień cyklu, bo jak mam niby przyjąć 2 tabletki ? Pod rząd ? Mąż już jest na mnie wkurzony, ja chodzę i płaczę i nie mam zielonego pojęcie, które leki przyjmować...
-
Fatim, masakra z tymi lekarzami....może spróbuj iść do innego jeszcze? Ten jakimś totalnym ignorantem się okazał
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżejzi ja przez 2 lata robiłam wszystkie testy jakie wyprodukowano i wniosek jest jeden jak jest ciąża to wyjdzie na kazdym w odpowiednim dniu oczywiście jak nie to nic nie wyjdzie choćby sie chciało nie wiem co...i na nic się nie zwali:)
...to zyczę jutro 2 tłustych krech!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:33
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Na fioletowego stronie jest jeszcze gorsze wkrecanie sobie, ale czegos zlego. I wtedy myslisz i się stresujesz czym sobie nie pomagasz... Zeby nie bylo, to jest tez wsparcie dziewczyn.
Sama się zastanawiam czy jak teraz nie wyjdzie nie przerzucić sie na zapisy na kartce, ale wtedy by mi Was brakowalo! Rozwiazanie? POZYTYWNY TEST!
-
aneta91 wrote:Tutaj będę czasem zaglądać, a raczej bardzo często;D uzależniłam się chyba;) Ale chyba zakończę te notatki, pilnowanie kiedy rzucić się na chłopa itp hehe Każdy mi mówi, że jak wyluzuję i zapomnę, to wtedy nieoczekiwanie się pojawi - i to jest chyba myśl. Tylko nie wiem, czy ja tak potrafię. Ale może trzeba spróbować...Chyba, że nie będę musiała, bo w styczniu zobaczę 2 kreski;) Jestem pełna nadziei, ale staram się nie nakręcać. Choć znając życie, jak przyjdzie @ to będę wyła 3 dni - to już tradycja heh
M&M