Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżejzi, może jeszcze ściany tam w środku nieumalowane i mebelków nowych z Ikei nie ma? Może jeszcze niegotowe na groszka? Może groszek woli się wprowadziś od nowego roku?
A może felerny test?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:53
małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Dżejzi, może jeszcze ściany tam w środku nieumalowane i mebelków nowych z Ikei nie ma? Może jeszcze niegotowe na groszka? Może groszek woli się wprowadziś od nowego roku?
A może felerny test?małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Kochanie może warto w tym cyklu odpuścić i czerpać samą przyjemność z bliskości??? Znajdźcie jakieś miejsce, gdzie spędzicie miły weekend albo chociaż dzień razem... nie możesz pozwolić, żebyście się oddalili od siebie. Znajdź coś czym się interesujecie albo co chcielibyście zobaczyć i zacznijcie dążyć do celu... może jakiś wypadzik za miasto i dziki seks w zajeździe "Pod Lipami" ??? <- nazwa zajazdu wymyślona
zobaczysz, że się odblokujecie oboje i się uda
Sylwusia100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana my tylko i wyłącznie kochamy się z czystej przyjemności
Mąż stwierdził, że jakieś różowa strona nie będzie mu mówić kiedy może mnie zgwałcić
Nie oddalamy się od siebie przez te starania.... W tym cyklu narobiłam sobie nadziei i niepotrzebnie bo Mati mówił, że nie jestem w ciąży, a ja mu nie zaufałam....
A wypadzik pod lipy już niedługona sylwestra się wybieramy za granicę
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim ! Dołączam do wątku bo muszę się wyspowiadać a nikt mnie słuchać nie chce bo ponoć jestem monotematyczna
pozdrawiam wszystkich we wtorkowy poranek
Mój kochany wczoraj usłyszał ile of mi wyznaczył dni na zielono w statystyce to się zgiął. Bo jest ich 11biedak
-
Dżejzi.. małaMyszka ma rację, może za bardzo chcesz żeby się udało i dlatego się nie udaje.. ;/ wiem że łatwo pisać.. ale faktycznie taki wypad gdzieś dobrze by zrobił
zamiast czerpać przyjemność i cieszyć się bliskością myślimy tylko o bąblach.małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
Dżejzi wrote:Kochana my tylko i wyłącznie kochamy się z czystej przyjemności
Mąż stwierdził, że jakieś różowa strona nie będzie mu mówić kiedy może mnie zgwałcić
Nie oddalamy się od siebie przez te starania.... W tym cyklu narobiłam sobie nadziei i niepotrzebnie bo Mati mówił, że nie jestem w ciąży, a ja mu nie zaufałam....
A wypadzik pod lipy już niedługona sylwestra się wybieramy za granicę
zazdraszczam !mój najszczęśliwszy jest jak serduszkujemy raz w tygodniu. A dla mnie iść spać bez czegokolwiek to zbrodnia. Może to ze mną coś nie tak
A co do wypadziku to założe się że wtedy właśnie groszek się wprowadzimałaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana uwierz, wrzuciliśmy na luz (nie do końca bo tak się nie da) ale żeby psychicznie się odblokować to poszliśmy do psychologa na terapię. Teraz nasze "starania" to czysta przyjemność z sexu a obserwację prowadzę tak, że zmierzę temp wywalam termometr i śpię dalej.... dopiero jak sobie przypomnę to wpisuję to tutaj
magdalenkaaaaa, małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz rację magdalenka z tym mysleniem..
Ostatnio posłuchałam sobie o znajomym znajomego który niechcący zapłodnił jakąś dziewczynę ktorej nie kochał i do tego ona tez tego nie chciała a ciąża bliźniacza i tak się nawkurzałam że oddałabym wszystko za bliźniaki bez wysiłków a oni tam mają załamkę.. Tak się zdenerwowałam że na drugi dzień dostałam @ i podwójnie wkurzona chciałam wszystkich zagryźćmagdalenkaaaaa, małaMyszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
magdalenkaaaaa wrote:zazdraszczam !
mój najszczęśliwszy jest jak serduszkujemy raz w tygodniu. A dla mnie iść spać bez czegokolwiek to zbrodnia. Może to ze mną coś nie tak
A co do wypadziku to założe się że wtedy właśnie groszek się wprowadzi
Serio codziennie masz ochotę? Zazdroszczę!!! Gdzie się podziało moje libido?(((
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnymagdalenkaaaaa wrote:zazdraszczam !
mój najszczęśliwszy jest jak serduszkujemy raz w tygodniu. A dla mnie iść spać bez czegokolwiek to zbrodnia. Może to ze mną coś nie tak
A co do wypadziku to założe się że wtedy właśnie groszek się wprowadziCzasami sama jestem w szoku, że daję radę
no nie wiemtakich wypadzików już było dość sporo
i bubu dalej nie ma
-
nick nieaktualnymadeleine.m wrote:Masz rację magdalenka z tym mysleniem..
Ostatnio posłuchałam sobie o znajomym znajomego który niechcący zapłodnił jakąś dziewczynę ktorej nie kochał i do tego ona tez tego nie chciała a ciąża bliźniacza i tak się nawkurzałam że oddałabym wszystko za bliźniaki bez wysiłków a oni tam mają załamkę.. Tak się zdenerwowałam że na drugi dzień dostałam @ i podwójnie wkurzona chciałam wszystkich zagryźć
-
nick nieaktualnyDżejzi rozumiem bo ja też jestem codziennie niemal w gotowości, gorzej z moim W bo on woli sobie pograć w wiedźmina albo pospać a ja sie wywracam z boku na bok i zasnąć nie mogę. I tak już 3 lata się staram a on niezbyt
-
nick nieaktualnyJa mojego kiedyś od WOW-a nie mogłam odciągnąć
Zastosowałam drastyczną metodę
użyłam kajdanek i kilka innych pomocników i "zgwałciłam" go tak kilka razy i jakoś tak teraz chętniej to ze mną robi
madeleine.m, magdalenkaaaaa, małaMyszka, Natka88, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
madeleine.m wrote:Masz rację magdalenka z tym mysleniem..
Ostatnio posłuchałam sobie o znajomym znajomego który niechcący zapłodnił jakąś dziewczynę ktorej nie kochał i do tego ona tez tego nie chciała a ciąża bliźniacza i tak się nawkurzałam że oddałabym wszystko za bliźniaki bez wysiłków a oni tam mają załamkę.. Tak się zdenerwowałam że na drugi dzień dostałam @ i podwójnie wkurzona chciałam wszystkich zagryźć
M&M -
nick nieaktualnyNo właśnie Martoszka świat jest niesprawiedliwy. Dobrze że chociaż na tym naszym różowym portalu się rozumiemy i wspieramy. Bo ludzie nawet najbliźsi często nie widzą problemu że ktoś niema dziecka. Problem widzą dopiero jak dziecko jest bo nie daj boże będzie trzeba czasem pomóc no i więcej kosztów. Ja nir wiem każdy był kiedyś niemowlakiem i każdy chciał żyć a przexież na tym polega przetrwanie ludzkości żeby to życie dawać i się nim cieszyć.
magdalenkaaaaa, Martoszka, Martoszka, Martoszka, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dżejzi wrote:Ja mojego kiedyś od WOW-a nie mogłam odciągnąć
Zastosowałam drastyczną metodę
użyłam kajdanek i kilka innych pomocników i "zgwałciłam" go tak kilka razy i jakoś tak teraz chętniej to ze mną robi
Muszę spróbować
chociaż mój jak się zaprze to chyba nic go nie ruszyzresztą u Nas już tak jest że jak on chce tu musi być choćby miał mnie "zgwałcić" a jak ja chcę i zaczynam się dobierać to jeszcze wielce obrażony pójdzie na kanapę
-
Nie ma sprawiedliwosci i rownosci na tym swiecie. Zawsze bedzie tak, ze jak sie czegos chce, to ciezko jest to "dostac", a jak ma sie olew na wszystko, to latwo przychodzi.
małaMyszka, magdalenkaaaaa, Martoszka, Martoszka, Martoszka, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenkaaaaa wrote:Muszę spróbować
chociaż mój jak się zaprze to chyba nic go nie ruszyzresztą u Nas już tak jest że jak on chce tu musi być choćby miał mnie "zgwałcić" a jak ja chcę i zaczynam się dobierać to jeszcze wielce obrażony pójdzie na kanapę