Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo mnie pocieszyłaś magdalenka bo okazuje się że nie tylko mój taki jest
Swoją drogą oni to mają łatwiej jakoś nie? Nie muszą robić wykresów i tak się przejmować. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego W jak budzi sie o 7 mierzy tempke zapisuje swoje rzadkie kupki i inne bóle. Od rana wypisuje na forum z innymi samcami o swoich jądrach i plemniczkach i żali się jak to jego samica nie mogła mu dać jajeczka bo poszła do pracy i smutek rozsiewa na forum hahahaMajaaa, małaMyszka, magdalenkaaaaa, Dżejzi, Martoszka lubią tę wiadomość
-
Dżejzi wrote:A próbowałaś sexownej bielizny, albo zaproponować masaż a później sprawa sama się kręci
Po masażu odwraca sie na bok dupą do mnie i zasypia po 2 sekundach
A co do bielizny to ostatnio nawet nago się położyłam i nawet się nie wzruszył.
Jego praca dużo tu wini.. po dobie wraca zmęczony, nie może zasnąć jak już zaśnie to za chwilę trzeba wstać na obiad to wieczorem pada jak dętka, potem znowu doba, albo nocka i tak czas i wieczory lecą. On lubi rano ale srajtek wstaje o 6więc jest szybszy niż my
madeleine.m, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
madeleine.m wrote:To mnie pocieszyłaś magdalenka bo okazuje się że nie tylko mój taki jest
Swoją drogą oni to mają łatwiej jakoś nie? Nie muszą robić wykresów i tak się przejmować. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego W jak budzi sie o 7 mierzy tempke zapisuje swoje rzadkie kupki i inne bóle. Od rana wypisuje na forum z innymi samcami o swoich jądrach i plemniczkach i żali się jak to jego samica nie mogła mu dać jajeczka bo poszła do pracy i smutek rozsiewa na forum hahaha
hahaha juz to widzeSylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boże laski.. tak mnie cycki bolą że aż mi stanik przeszkadza... nie chcę się nakręcać..
ale może, może coś...
ehh.. teraz jeśli się udało to zostanie strach jak się udało...
;(
kiedyś zamkną mnie w psychiatrykumadeleine.m, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadeleine.m wrote:To mnie pocieszyłaś magdalenka bo okazuje się że nie tylko mój taki jest
Swoją drogą oni to mają łatwiej jakoś nie? Nie muszą robić wykresów i tak się przejmować. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego W jak budzi sie o 7 mierzy tempke zapisuje swoje rzadkie kupki i inne bóle. Od rana wypisuje na forum z innymi samcami o swoich jądrach i plemniczkach i żali się jak to jego samica nie mogła mu dać jajeczka bo poszła do pracy i smutek rozsiewa na forum hahahamadeleine.m, magdalenkaaaaa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Jak ładnie słonko u mnie świeci
Aż pozytywnie nastraja
Dżejzi strasznie mi przykro... Wspieram Cię mocno
Myszko migiem mi na L4!! Teraz Wasze zdrowie jest najważniejsze!!Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:Hmmm ciężki przypadek
To ja mam zdecydowanie lepiej
wystarczy że pyska dam i włożę rękę gdzie trzeba i mam odjazd na 1-2 h
Tez mam taki typ;) Wiadomo, sa dni kiedy nie ma ochoty (a raczej sily), ale to musi byc strasznie wykanczajacy psychicznie dzien w pracy zeby na mnie nie spojrzal.
Kiedys sie ze mnie malz smial, ze jak bralam tabletki, to mi sie nie chcialo (moje libido bylo gdzies przy jadrze ziemi), a teraz to on tyle nie moze co ja bym chciala (nie "nadarza")Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:00
magdalenkaaaaa, Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalenkaaaaa wrote:boże laski.. tak mnie cycki bolą że aż mi stanik przeszkadza... nie chcę się nakręcać..
ale może, może coś...
ehh.. teraz jeśli się udało to zostanie strach jak się udało...
;(
kiedyś zamkną mnie w psychiatryku
Moze, mozeJak zaszlam w ciaze, to wlasnie piersi byly bolace i pelniejsze (pierwszy objaw przed terminem @). Trzymam kciuki:)
Z testem bym poczekala jeszcze z 5 dni minimum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:04
Sylwusia100, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzejzi, tule mocno! :*
Magdalenka, trzymam kciuki!
Sikany dla mnie najwczesniej 12dpo
U nas na obiad filety z kurczaka, ziemniaki i jakas surowke na szybko ukrece.
Inofolic mi sie konczy, mam dawke jeszcze na jutro i pojutrze. Hmm.. Chyba narazie nie bede kupowac.
Zjadlam sniadsnko, bule z maselkiem i miodem mmmpopchne mandarynkami.
-
Hej Kochane, nie było mnie chwilkę a ile nadrobić musiałam :)u mnie wczoraj test owu pozytyw a dziś spadła nieco tempka? hmm ale mierzyłam godzine wcześniej niż zwykle więc może dlatego...dziś od 5 nie śpie bo mój tak kaszlał, że łóżko ciągle podskakiwało..i do tego tym mnie budził i mówił" śpij, śpij.." jasnee
zrobiłam mu polopiryne i cherbatkę.
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Hey wszystkim.
Wy tu o obiadach a ja dopiero po śniadaniu, bo było trzeba iść do sklepu a na nogach od 8 jestem
Ja na obiad standardowo kanapka z szynką i seremMężuś też