Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaz wlaczyl mi jakis pakiet netu wiec na chwile moge tu zajrzec
. Za chwile pojde spac. Niezle mnie wymeczyli kroplowkami. Mam nadzieje ze szybko to wylecza
Tomania tez jestem na batorego! Ale blok 5. Matko to blisko siebie jestesmy. Dobrze ze u Ciebie i Frania ok. Wczorajsza beta z wieczora byla ponad 800. Nie wiem kiedy bedzie widac pecherzyk. Dobrej nocy
, do jutra
strawberry, Cigaretta, margaret26, tysiaa93, tomania2806, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Maz wlaczyl mi jakis pakiet netu wiec na chwile moge tu zajrzec
. Za chwile pojde spac. Niezle mnie wymeczyli kroplowkami. Mam nadzieje ze szybko to wylecza
Tomania tez jestem na batorego! Ale blok 5. Matko to blisko siebie jestesmy. Dobrze ze u Ciebie i Frania ok. Wczorajsza beta z wieczora byla ponad 800. Nie wiem kiedy bedzie widac pecherzyk. Dobrej nocy
, do jutra
Jesteś na Batoregotam pracuje moja mama
jako pielęgniarka
-
Jestem po wizycie u gina. Ogólnie okazało się, że w środku mam też szwy rozpuszczalne, o których nie wiedziałam. Mogą się rozpuszczać do pół roku. Wszystko jest ok. Macica jeszcze będzie się pomniejszać, w jajnikach tyle pęcherzyków, że wczesna menopauza mi nie grozi i jak to gin stwierdziła, szkoda tego materiału
Mam ćwiczyć mięśnie dna miednicy i ogólnie mogę zacząć już ćwiczyć
Ewa trzymaj sięNatka88, ewa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam
Nie odzywalam się bo byliśmy u znajomych na działce i mój telefon większość czasu spędził na ładowarce bo mi mój go rozładowal. Zrobił sobie z niego gpsa także pozarło mi mega dużo baterii...
Mala była grzeczna i głównie spała.
Ewa super ze beta rośnie. Trzymaj się i zdrówka dla was.
Tomania dobrze ze sie polepsza. Na pewno Franek jeszcze posiedzi w brzuszkujuż zapisuje numer do Ciebie bo nie miałam okazji usiąść na spokojnie z tel
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny