Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
tomania2806 wrote:Lady Ty się tak nie unos bo to szpital gdzie twoja mama pracuje.
Na razie muszę leżeć więc i ucieczce nie ma mowy. Najlepsze są tu położne.
aż zadzwonię do niej dzisiaj i się spytam, bo to dziwne jest, podaj mi nazwę tego leku to i o niego zapytam. -
nick nieaktualnyMożesz też jej powiedzieć że pacjentki wszystkie zlewaja leży u nas dziewczyna po krwotoku w 12 tc i nawet usg jej nie zrobili żeby sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku. Dziewczyny muszą kupić sobie czopki do porodu koleżanka nie miała chusteczek nawilzajacych do pupy i poprosiła pielęgniarki czy mają to powiedzieli że nie mają. Więc Lady tu nic nie pasuje w tym szpitalu.
Żelazo mam swoje luteine swoją clexan swój. Jedną miała zrobić wymaz to musiała płacićWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 10:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dudek sklep dla dzieci. My kupilismy u nich w sklepie stacjonarnym ale mają też sklep internetowy. Za gondole i spacerowke zapłaciliśmy 2 tyś, bo nosidełko kupilismy innej firmy z funkcją leżenia. Nazywa się kiddy evolution pro 2.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTomania ja tez musze kupowac leki jak pisalam wczesniej. Jutro ma byc jakis docent ktory podobno jest dobry w leczeniu hiperki. Jestem niestety odosobni nym i pierwszym przypadkiem ktora tak cierpi po podaniu bialka:(. Dzis mialam kiepski dzien. Nabeczalam sie z tego wszystkiego. Dalej kroplowka mi leci...
-
ewa81 wrote:Tomania ja tez musze kupowac leki jak pisalam wczesniej. Jutro ma byc jakis docent ktory podobno jest dobry w leczeniu hiperki. Jestem niestety odosobni nym i pierwszym przypadkiem ktora tak cierpi po podaniu bialka:(. Dzis mialam kiepski dzien. Nabeczalam sie z tego wszystkiego. Dalej kroplowka mi leci...
Ewciu spokojnie, ułoży się wszystko i na pewno już niedługo wyjdziesz, i będziesz się cieszyła ciążą. Teraz staraj się odpoczywać -
Cześć dziewczyny my jak zwykle zalatany weekend.
Cały czas mamy przygotowania do ślubu kościelnego. Tyle tego wszystkiego jest, że powiem Wam, że mam dość. Wcześniej Wam nie mówiłam, ale ślub mamy 1 października bo na razie jesteśmy tylko po cywilnym.
Tomania ja też mieszkam na 3 piętrze i my mamy wózek quinny moodd. Zanim go kupiliśmy to czytaliśmy dużo opinii na jego temat i nie były za ciekawe. Największym minusem była cena, ale postanowiliśmy zaryzykować i jestem bardzo zadowolona. Lekki, łatwo się prowadzi nawet jedną ręką i widzę, że mały jest zadowolony w wózku. Teraz mamy już spacerówkę i spacery to sama przyjemność dla mnie i małego.
Ewa bardzo Ci współczuję tych bóli ale mam nadzieję, że szybko przejdzie i będziesz w domku się cieszyła ciążąewa81 lubi tę wiadomość
-
Pytałam się Tomiana mamy, i odpowiedziała, że od niedawna tak mają
nic nie może zrobić, szpital się ratuje, tnie koszty gdzie popadnie, i obrywają na tym pacjenci. Moja mama podobnie jak ja twierdzi, że to absurd, prosić pacjenta o zakup bandaża, gazy do opatrywania rany po operacji
ale ona nic nie może zrobić bo "jest tylko pielęgniarką".
-
Dziewczyny nie wiem jak to jest bo się na tym nie znam, ale to chyba jest nie zgodne z prawem. Podstawowe leki,opatrunki itd powinni dawać na NFZ. Wiem, że czasami lekarze mówią, że są inne, lepsze leki, które nie są refundowane i można je sobie kupić, ale to jest już chore, że trzeba sobie podstawowe leki kupować będąc w szpitalu.
-
nick nieaktualnyJestem po obchodzie lekarza i humor mi wrócił. Już nie muszę tego białka brać. Tak się cieszę z tego powodu. Jeśli chodzi o maluszka, to niestety pod koniec tygodnia dopiero będę wiedzieć, bo wtedy na usg coś będzie widać. Trzymajcie mocno kciuki żeby maluszek był dzielny
Matleena, Natka88, Lady Savage lubią tę wiadomość