Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1453173a5eae.jpg
Edycja ,Milcia specjalnie dla Was pomidorowa fotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 10:28
ewa81, tomania2806, Sylwusia100, Milcia lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Ewa tak jak dziewczyny mówią dostaniesz zwolnienie z kodem B i będzie 100% płatne. I będziesz miala tam zaznaczone 1 albo 2 to będzie leżące albo chodzące. Ja od początku mam zwolnienia leżące, podobno są na nich częstsze kontrole ale mnie jeszcze nie sprawdzali a już miałam płacone zwolnienie z zus.
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evaa, ja właśnie tak robię sok pomidorowy - parzę, obieram, kroję i gotuję, po jakimś czasie je blenduję i doprawiam solą i pieprzem. W słoikach tez pasteryzuję około 15-20 minut od zagotowania wody
Ewa mi się Wasze suwaczki wyświetlają, ale za to moje nie. -
nick nieaktualnyOk, nie przeszłam na fioletową stronę, bo nie mam ochoty, ale wkurza mnie to, że jak się loguję na ovufriend, to za każdym razem wyskakuje mi stronka fioletowa i na nowo muszę wpisać stronę ovufriend. Też tak macie? Co zrobić, żeby przestała ta fioletowa strona mnie nawiedzać
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Eva jak tam podchodzicie jeszcze do In vitro?
Nie wiem Tomania na razie pasuje.... moze jesnienia wroce mam jeszcze jedna probe,pozniej wszystko musze zaczynac od poczatku...Ty dbaj o siebie i Dzidziusia,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Nasza spontanicznosc wakacyjna jest zaskakujaco wysoka biorac pod uwage, ze mamy male dziecko;) Jednak zamiast kierunku Wenecja obieramy Chorwacje, czyli nasz pierwotny plan:) Udalo sie na booking com'ie dorwac domek przy samej plazy za grosze, bo ktos zrezygnowal. Jestesmy spakowani, zaraz mloda przekladam z lozeczka w fotelik i jedziemy! Boje sie jak da sobie Marysia rade, bo ona spi tylko na brzuszku, a w foteliku sie tak nie da...
Nie wiem jak bedzie z netem, wiec zycze Wam udanego tygodnia, trzymam kciuki za cierpliwe maluchy siedzace DO TERMINU w brzuszkach i za staraczki, zeby wreszcie dla nich zaswiecilo slonce:)margaret26, tomania2806, ewa81, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Matlena to Ci współczuję, że miałaś taką sytuację
U mnie słoneczko wychodzi, bo wczoraj cały dzień był pochmurny i deszczowy. Z mężem zaczęliśmy wymyślać imiona dla dziecka i widzę że ciężko będzie się dogadać
Jakie macie plany na dzisiaj?
Tomania kiedy wychodzisz ze szpitala?
-
nick nieaktualny
-
Heja
Masakra z tym portalem.Co to ma być żeby czyjeś prywatne wiadomości były widoczne
Evcia dzięki za przepisczyli co najwyżej dodajesz cebulkę i bazylię.Czyżby na fotce był słoiczek od mojego ulubionego włocławka?
Mi największy problem sprawia pasteryzowanie.Dziewczyny w czym pasteryzujecie?
Natka podziwiam Waszą mobilność. Daj znac jak złapiesz neta jak Wam mija podróż
Matlena kurcze jak się wali to wszystko na razJesteś silna kobietka, świetnie sobie radzisz!
Ewa u nas też z wyborem imienia będzie podobnie
My dziś dziś jedziemy do rodziców.Mamy kwiatka dla mamy z okazji imienin.Przed nami dwa wesela.
Za tydzień w rodzinie męza a za 2 tygodnie mojego brata
-
Od nas goście pojechali przed chwilą. Fajnie było zobaczyć rodziców i mojego brata z żoną i synami. Chłopaki rosną szybko. Oczywiście moja mama za długo nie może posiedzieć bez pracy wiec wysprzatala nam kuchnię na błysk. Miał to zrobić w tyg mój mąż ale mama powiedziała ze i tak teraz Paweł ma dużo na głowie. Bo pracuje, sprząta, gotuje i pierze. Faktycznie nie wiedziałam że mam tak zaradnego męża, radzi sobie teraz ze wszystkim sam i idzie mu bardzo dobrze.
Wczoraj dużo siedziałam a mniej lezalam i na wieczór strasznie spuchly mi stopy. Mam nadzieję że dzisiaj będzie już lepiej. -
nick nieaktualny