Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. My po chrzcie. Wszystko poszło super. Pogoda dopisała, Leo był grzeczny, ale jak dopadł mleko po ceremonii to myślałam, że razem z butelką je pochłonie :p
Ewa, czekam na informacje :* A kłucia też miałam. To normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 08:30
-
nick nieaktualnySylwia, ja mam ciężki przypadek z zaparciami, stwierdzono u mnie dyskinezę jelita grubego - piję parafinę, laktulozę, stosuję czopki, piję dużo płynów, woda na czczo, siemię lniane, morele, śliwki, otręby, jogurty. Stosuję co mogę i dopiero dziś coś mi trochę poszło po 6 dniach przerwy...cierpię strasznie, bo mam takie boleści brzucha, kłuje mnie niemiłosiernie, twardy brzuch i mam problem przy sikaniu, bo tak boli..Jabłek nie mogę jeść z powodu żołądka. Odbija to na moim samopoczuciu, bo źle się czuję i jestem znerwicowana, wszystko mnie drażni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 09:02
-
Ewa, ja po cc 5 dni przerwy miałam i wiem co czujesz. To była tragedia. Brzuch jak kamień, do tego rana i szwy bolały bardziej przez wydęty brzuch, a pierwsze posiedzenie trwało 20 minut. Matko ile człowiek się namęczył. Oby Ci przeszło i więcej nie nawiedzało!
-
Ja po pierwszym porodzie po 4 dniach poprosiłam położne o czopek, bo sama to bym się nie zdecydowała, bo bolało mnie krocze. Teraz poszłam prosić po 2 dniach i nawet było spoko.
Ewa u mnie w obu ciążach w 6+2 było serduszko, więc całkiem prawdopodobne, że też już będzie widoczne -
nick nieaktualny
-
U nas w 5 tygodniu serducha nie było. Kolejną wizytę miałam 7w5d i pięknie biło, a Kot miał 1,64cm
Ewka ,teraz Ty będziesz Nas zalewać takimi informacjami
Na samo wspomnienie łza się kręci w oku
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidać zarodek
, ale serduszka jeszcze nie. Lekarz uspokajał, że wszystko jest dobrze, ciąża się rozwija. Mam za tydzień wizytę i wtedy już serducho będzie
Madziulla, dołączysz się do nas, prędzej czy później też usłyszysz serduszko
tomania2806, Milcia, strawberry, Lady Savage, Matleena, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Widać zarodek
, ale serduszka jeszcze nie. Lekarz uspokajał, że wszystko jest dobrze, ciąża się rozwija. Mam za tydzień wizytę i wtedy już serducho będzie
Madziulla, dołączysz się do nas, prędzej czy później też usłyszysz serduszko
Ewa!! ale się ciesze! czekamy na serducho!ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny