Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, postanowiłam się spakować. Mały zasnął, więc działam. Tak 20 kg na osobę plus bagaż podręczny i torba dla dziecka. Ja się pakuję z małym, a M niech się sam spakuje.
A powiedzcie, jak zabezpieczyć leki i kosmetyki, w torbie, która idzie do luku?
-
Dziękuje, leczymy się w domu, ale nie wiem jak długo to potrwa, bo R ma anginę i ja czuję że mnie też coś łapie, bo od wczoraj gardło mnie boli ;/. Ratuję się jak mogę, płuknaniem gardła szałwią, mleko i miód, czosnek, bo głupio wziąść L4 po 2 tyg pracy ;/. No ale jak mi nie przejdzie to wezmę, bo przecież z ludźmi mam kontakt, z żywnością, jeszcze komuś bakcyla sprzedam dalej ;/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 17:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mam dzisiaj powera. O dziwo jestem wyspana od 7 rano. Pozmywalam, wstawiłam pranie, ogarnęłam butelki i smoczki, posprzątalam, wyszłam z psem, właśnie jem śniadanie i biorę się za ogarnianie pokoi póki mała śpi
-
Tomania może tak być że do końca trzeba będzie leżeć niestety. Trzymam kciuki, żebyś odppczywała w domu. Tylko wiesz, w domu zawsze znajdziesz coś do roboty, pranie, gotowanie,a to skarpetka krzywo wisi, a to majtki już suche, to zdejmiesz z linki, a to jakąś herbatkę zrobisz, to jakiś ciuszek zobaczysz dla malucha i nagle wyjdziesz z całą siatką... a nie tylko kanapa i tv. Także może warto jeszcze poleżeć, niech mały siedzi w brzuszku
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Zuzi.
My dzisiaj byliśmy u rodziny mojego M. Mała aktywna prawie cały dzień. W drodze powrotnej młoda zrobiła awanturę i powiem wam że dałam radę włożyć jej smoczka do buzi siedząc z przodupo co się przesiadać. Wróciliśmy do domu i poszła a spać. Mówią żeby jeździć z Dzieckiem na wieczór. Z naszą to się chyba nie sprawdza. ehh a z Trójmiasta też będziemy wieczorem wracać.
Jutro jedziemy na grilla też za Warszawę. Pogoda mam nadzieję że dopisze. A jak Wam mija weekend?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 21:19
-
Hello;)
Mi mija czas przy psie i wzorach na pazurach; ) jakoś ograniczona jestem ciężko mi idzie...czekam do czwartku do kursu, może nabiore wiatru w żagle....A jutro na grzyby z rana jadę bo wysyp u nas...nawet u siebie na budowie wywalilo maslakami; ) co za wiocha zagrzybiala
No a to moje dzisiejsze wypociny...mizeroty jeszcze ale mam nadzieję ze z czasem podlapie malowanie wzorów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:59
tomania2806, Matleena, strawberry, ewa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super , uwielbiam grzyby. ..zbierać, obierać ,jeść. ...no nie może mnie powstrzymać przed mimi; )
Od kilku dni usypiam z wielkim trudem po 3 w nocy....masakra jakaś, zawsze spałam jak zabita ..zmęczona jestem jak cholera i coś czuję po sobie, ze znów lipa będzie..
Madziulla gdzie stacjonowalas na domku?