Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edycja cieszę się że robicie kolejny krok do celu
Madziulla kurcze... Tak mi przykro. Tulę mocno. Twój lekarz nic nie chce pokombinować. Moja nawet jak rok nie minal to już kombinowała jak tu pomoc. Jakieś wspomagacze? Chyba że coś ominęłam lub nie pamiętam. -
Madzia moze jednak jest jeszcze szansa? Mi beta tez wyszla ujemna, bo za wczesnie robiona (!!!), a po 5 dniach juz byla dodatnia. Widze, ze juz ktorys raz z rzedu nie mozesz dotrwac do testowania z suwaczka;)
Jaki gin ma plan?
Edycja, to teraz tylko pozostaje cierpliwie czekac na pozytywny test:)
Dziewczyny doradzcie cos! Moj malz od 2 miesiecy chrapie na potege:/ Wczesniej nie bylo problemu. W nocy rady nie daje, czasami rycze z bezsilnosci, bo spac nie moge. Zasypiam z totalnego przemeczenia po 4 rano... U lekarza jeszcze nie byl, a moje szczescie po zakupie desnoranu trwalo 2 noce! Az mialam ja ochote go budzic i krzyczec, ze lek dziala;) Co robic?
Tomania jak rozmowy z 'wyprowadzaczami' psow?
-
nick nieaktualnyKama lekarz zrobił wszystko co mógł. Ja i tak wolę jak mi lekarz wylew kubeł zimnej wody na łeb niż daje złudne nadziejei oczy mydli. ..a klinika ma więcej możliwości i badań zrobi...bo lekarz dał nam czas i nadzieje do końca roku na pelnym luzie bez bada usg streści monitoringow.
Natka testowalam troche szybciej bo w przyszłym tyg wyjazd w wysokie tatry. I musimy się do tego przygotować. Kupić więcej ubrań odpowiednich i sprzęt. A wiadomo lepiej wiedzieć czy ta kasę przeznaczyć na wyjazd czy na wyprawkę. -
nick nieaktualny
-
Madzia, mi beta wyszla dopiero w 16dpo. Takze ja mam jeszcze malenka nadzieje za Ciebie
Sylwia mnie nadcisnienie dopadlo jakos w 34tc i gin sama zapisala mi dopegyt po 2 tabletki dziennie. Ale ze ja szlam na wynik i mialam cisnienie 160/110 norme mimo lekow, to doszlam do 4 tablekek. Dziwne, ze ona sama nie chce Tobie chociaz minimalnej dawki przepisac. Dopegyt jest bezpieczny w ciazy. -
Juz bym je juz dawno Milcia uzywala, gdyby nie to, ze pan tata malej nie slyszy w nocy mimo niani wlaczonej na maxa, a Marysia jeszcze sie czasami w nocy budzi.
Dzis poszlam spac nad ranem do salonu, ale nie chce zeby to byl standard. -
Matleen udanych wakacji
Wracam ze szpitala. U nich najwieksze cisnienie mialam 136 badali my chyba 5 razy i dwa razy robili ktg. Wszystko jest dobrze. Kazali dalej obserwowac cisnienie bo nic nie moga zrobic bo u nich cisnienie bylo dobre. Ale byla okropna pani doktor na izbie.Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Nie mam netu w komorce i pisze od meza. Jest kiepsko ze mna. Obecnie leze na internie w bytomiu. Okazalo sie ze te bole szyi to zakrzepica zyl szyjnych. Jest to grozne, dzis znalezli kolejne skrzepy w brzucu i w nodze. Tragedia. Jestem calkiem uziemniona, kapana w lozku, sikanie ,sranie do basenu lub fotela toaletowego na sali. W ogole chodzic nie moge bo grozi zatorem i po mnie. Zalamana jestem totalnie i nie wiadomo jak ciaza bedzie sie rozwijac. Caly czas pod kroplowka zeby rozrzedzic zapchane zyly. Umieram ze strachu. Ile lez wylanych...
Bywajcie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 16:38
-
nick nieaktualny