Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Madzia a co z wynikami? Wyszły poza normę?
mi niestety to pasuje na poczatki PCOS. ale czekam cierpiwie na wizyte.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a24d413f1f3.jpg
Niby amh miesci sie w normie ale to tak jak z tarczyca przy staraniach. Tsh 3 to niby norma ale wiadomo ze najlepiej jak jest kolo 1
tak z amh. najlepsze jest podobno 1,5 do 3 a ja mam prawie 8
no i stosunek lh do fsh jest 1,5 i nie wiem czy nie powinno byc blizej 1
Edit: wyniki robione wczoraj czyli w 3 dniu cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 12:37
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Amh jak pamiętam to rezerwa jajnikowa tak? Z tego co pamiętam miałam chyba 6,80 lub 7,80 i lekarz mówił mi, że to jest ok. Tsh faktycznie lepiej żeby było niższe.
tsh mam oknapisaam przykladowy wynik tsh zeby zobrazowac ze nie zawsze normy labo sa ok
tsh mialam ostatnio 1,3 chyba
-
Ja byłam dzisiaj u mojej pani doktor zakładowej.
Ogólnie stwierdziła źr mam złe ciśnienie 100/80, serce za szybko boję i coś mi Harczy w płucach. (ogólnie jest zimno a ja biegłam do autobusu) i najlepsze pytanie "od kiedy pani kaszle. A ja jej na to" od momentu dobiegnięcia do autobusu.
Dała mi skierowanie na Rtg płuc. Heh. Zaczęłam się rozpędzać by jechać lol miasta do naszej przychodni zakładowej gdzie jest Rtg. Pójdę w piątek zrobię w Damianie pod domem, przy okazji machne morfologie. A w poniedziałek mam się z tym zgłosić do naszej doktór.
Najwyzej swój powrót do pracy rozpoczne od l4.
Jednakże najważniejsze że dostałam dopuszczenie do pracy i zawiozłam już na zakład
Madzia ja z wynikami nie pomogę bo za bardzo tego nie ogarniam. Ale na pewno nie martw się na zapas. -
Nie mam na nic czasu. Jesteśmy po szczepieniach było wszystko w porządku tylko wieczorem miał temp. Święta spędzone w szale bieganie od dziadków do dziadków.
Teraz tylko chrzciny i spokój
Mam duphaston i clexan zastrzyki 0.4 chce któraś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 17:22
-
Myszka, no to po kapuście będziesz miała niezłe gazy :p
Mąż dziś panele kładł i już są położone, jutro listwy. Robił pierwszy raz i dobrze mu poszło. W przyszły weekend planujemy kupić wózek i łóżeczko. Już nie mogę doczekać się tegogrzeszna24 lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tomania biorę clexane ale 0,8 i już mam kupiony spory zapas.
Tak pytam o szczepionki, bo zastanawiam się jakie potem wybrać jak Leoś się urodzi. Czyli Franuś dobrze je przyjmował, jedynie gorączkę miał. Podawałaś mu coś na obniżenie gorączki?IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
nick nieaktualny