Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak ktos sie decyduje na dziecko (pierwsze, drugie czy kolejne), to zazyczaj chce, a nie musi...
I co to znaczy 'nie bedzie musial'? Dziecko jest obojga rodzicow...
Cigaretta, Evaa, smeg lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Mycha mąż się bardzo ucieszył, chciał mieć dzieci rok po roku
to będzie hardcore...
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jestem nowa. Wiem że jest późno i nie zrobie najlepszego wrazenia
ale po prostu parę spraw nie daje mi spokoju i muszę się ,,wygadac"
Mam na imię Pola, mam 25 lat. Z mężem staramy się o dzidzie 4-5 miesięcy. Niestety okazało się ze mam niezłą hiperprolaktynemie. Dostalam bromka którego biorę pierwszy cykl. Okres miałam dostać 28 lub 29, ale jak na razie nic. Szyjkę badalam to jest wysoko, twarda i zamknięta. Brzuch raz boli raz przestaje jak na @ ale nie aż tak nasilony. Do tego raz na jakiś czas czuje takie ciągnięcie w macicy i w jajcorach
piersi mnie nie bola a zawsze przed @ bolaly przy każdym nawet najmniejszym dotyku. Do tego dochodza mdłości i okropny bol pleców przy dłuższym spacerze lub staniu, ogolne zmęczenie. Co o tym sadzicie staraczki? Z mężem chcemy testować jakoś w przyszłym tygodniu jak dalej @ nie będzie. Ale myślę ze przy bromku nie powinnam się spozniac...
moni91 lubi tę wiadomość
-
Witam w 3 trymestrze
Coś chyba mnie bierze, nos mam zatkany a w nocy w gardle drapało.
Żołądek zrobił się tkliwy i najbardziej rano to odczuwam. Miałyście ten problem i czym to łagodziłyście?Evaa lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Lady jakby nie to ze mąż nie ma cyckow a mój tylko tak sobie je to ja bym mogła wyjść na cały dzień mąż tak świetnie zajmuje się Frankiem. widzę że ma więcej cierpliwości więc wieczorne usypianie w łóżeczku jest jego.
-
nick nieaktualnyLady mąż się zajmuje dzieckiem wzorowo, wyręcza mnie we wszystkim. Odkąd mały się urodził wstaje w nocy żeby przygotowqć mleko, każde rano go zabiera żebym mogła się wyspać, przewija, kąpie i wychodzi na spacery, a ja w tym czasie ogarniam dom. Myśle, że przy drugim nie zejdzie na psy
nie po to się decydowalimy na dzieci, żeby zostawił mnie z tym samą...
Tomania u nas będzie 16 miesięcy
-
Lady ja też nie miałam męża w domu jak nasza córka była malutka i jakos dałam rade może nie było wzorcowo ale dobrze.dziecko zadbane,dom ogarnięty ugotowane zrobione zakupy.gdzie po nie chodziłam spacerem z wózkiem bo nie mam prawka a do sklepu ponad 3km w jedna strone.nasze dziecko jest wymagajace okropnie i pochłaniajace czas mimo że ma prawie 7 lat.jest na diecie bezglutenowej.wymaga kontroli tego co je i podawania lekow.jak była malutka spała tylko w dzien 2 razy po 30 minut wiec wszystko musiałam robic z nia na rękach z trudem ale dało sie.wszystko oddam dla niej i niewyobrażam sobie aby jej nie było,teraz bez skutu 1,5 roku staran sie o rodzenstwo dla niej.wiem że nie będzie łatwo ale dam z siebie wszystko dla niej.
ps.oczywiscie mąż w miare swoich możliwosci mi pomagaj a czasu miał niewieleWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 09:57
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż pracuje i jest w domu popołudniami, ale też mi pomaga. Z pierwszą córką wstawał każdej nocy ze mną, przewijał i podawał mi do karmienia, wieczorem kąpiel do niego należała. Teraz jak są dwie, to obie kąpie, w nocy wstaje do starszej i czasem ze mną do młodszej. Także ja nie rozumiem pojęcia, że nie będzie się musiał zajmować. Dziecka sama matka sobie nie zrobi, tylko ma dwoje rodziców i jak słyszę jak niektóre kobiety mówią, że ich mężowie nic nie robią przy dziecku to mnie nosi.
Cigaretta, ewa81, kama005, Evaa, smeg lubią tę wiadomość
-
Bromek szybko działa w grudniu zaczęłam brać w lutym byłam w ciszy
Ewa a Ty na kiedy masz termin?
Evaa gratulujębardzo się cieszę twoim szczęściem
Życzę wam wszystkiego dobrego w nowym roku.
My walczymy z zapaleniem oskrzeli u Franka
dziś kończymy 2 miesiące.Evaa, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Polaczek zrob test albo betę
co do Bromka się nie wypowiem, ale dziewczyny na pewno mają rację, skoro mówią, że szybko działa
Chciałabym Wam kochane życzyć, aby w 2017 roku spełniły się Wasze najskrytsze marzenia. Żeby Nowy Rok był lepszy od mijającego.
Życzę Wam szampańskiej zabawy!Evaa, Sylwusia100 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45cdd00d63fa.jpg
Samych dobrych rzeczy...
Spelnienia marzen...
Dla staraczek Takiego Slodkiego Dzieciaczka jak na foto
Dla ciezarowek zdrowych,nudnych ciazy...
Dla mamusiek wytrwalosci,i pociechy z dzieciaczkow.
Do Siego Roku !!!tomania2806, Sylwusia100, ewa81 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn