Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane w nadchodzącym roku 2017, życzę by Was kłopoty i nieszczęścia wszelkie omijały, byście trafiały zawsze na normalnych ludzi, byście były zdrowe i całe wasze rodziny, ciążulkom życzę wspaniałych, szybkich porodów, starającym się
szybkiego zaciążenia, a naszym małym pociechom, czasu z rodzicami
bo od kiedy obie strony pracują dzieci mało widzą swoich rodziców, więc czasu z rodzicami
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Jesteśmy w domu, u znajomych było bardzo fajnie, wytrzymałam aż do 3.30, graliśmy w różne gry planszowe i czas szybko płynął
Tomania zdrówka dla Franusia. Nie mam jeszcze ustalonego terminu cesarki, ale lekarka mówiła, że jak będzie wszystko ok, to prawdopodobnie po 20stym marca.grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
My wrocilismy wczoraj od moich rodzicow z tygodniowego pobytu. Bylo bardzo fajnie ale to co dobre szybko sie konczy. Kazdy twierdzil ze mamy aniolka zamiast dziecka
jest naprawde grzeczny i pieknie spi. Wczoraj zjadl o 20 i poszedl spac a obudzil sie o 7.20. Zjadl, pobawilismy sie i teraz poszedl spac.
ewa81, grzeszna24 lubią tę wiadomość
-
Poczekaj jak zacznie mniej spać. Moja i tak śpi dużo i też wszyscy twierdzą że jest mega grzeczna
Stara się raczkować a wkurza Sue przy tym jak jej nir wychodzi jak cholera...
Od środy do roboty. Ależ to zlecialo! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane!!!
Jak mija wam nowy roczek?
u nas pogoda do D, zero motywacji na spacer czy zakupy...
już drugi dzień oglądam rodzinkę.pl hehehehehe dla mnie to najlepszy erial ever i mogę go oglądać non stop bez przerwy na okrągło 24/7
Aaaa no i nie wiem co na obiad... zero pomysłów, chęci brak, jakoś tak nijak
Cygaro czekam na info!!!! Trzymam kciukibeta pewnie z 300-500 będzie, co?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziula, no to faceci w pracy mają co oglądać
Niedawno prawie na zawał zeszłam. Poszłam do kibelka, żeby się załatwić, patrzę na majtki, a tu dziwny kolor - jakiś róż czy coś podobnego. Wpadłam w panikę, że plamię, sprawdzam śluz - jest czysty, sprawdziłam w środku - czysto. Jechałam do domu w nerwach czy wszystko ok, jeszcze raz sprawdziłam i się okazało, że te cholerne majtasy mają dziwny materiał, że w kontakcie ze śluzem daje taki kolor na materiale. Myślałam, że tymi majtkami o ścianę rzucę...teraz sprawdzam, jest ok, nic się nie dzieje, nic mnie nie boli, a malutki kopie mi w brzusio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 14:57
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cygaro gratulacje bety,lady nie koniecznie moja beta wynosila 1639'0 i jeden babel.Wysoka beta to objaw zdrowej silnej ciazy...
I tez mnie wkurzalo ze mi trojaczki wrozyliale czasem tak jest ze beta jest wyzsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 08:01
Cigaretta, małaMyszka lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn