Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Evaa jak się czujesz ?
Dzieki,czuje sie juz lepiej w 2trymestrze mdlosci odeszly...z czego bardzo sie ciesze...w koncu moge normalnie jesci zyc...wrocilam do cwiczen...na razie czuje sie swietnie oby tak dalej.
Waga bez zmian,brzuch dalej plaski buuu...na razie nikt nie widzi ze jestem w ciazy.Z synem brzuch pokazal sie w 6miesiacu
W tym miesiacu dowiem sie jakiej pluci jest moj lokator brzuszny
Maz stawia na syna,ja na corkeCigaretta, małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Witam!
Jestem dziś jak zombi, bo niewyspana jestem..
Dobrze, że minęły Ci mdłości Evka, jestem ciekawa, kogo masz w brzuszku
Sylwia, to super śpi Twój Hubcio
Ciągle się zastanawiam, czy robić trzecie badanie prenatalne ok.30 tygodnia ciąży. Nie jest ono już obowiązkowe jak pierwsze i drugie. Czy Wy robiłyście?Evaa lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
nick nieaktualnyEvaa ja też mam teraz mdłości, mam nadzieje, że odpuszczą, w pierwszej ciąży żygałam jak kot i przepiwiedziałaś mi synka pamiętasz ?
jestem ciekawa kto tam u Ciebie mieszka. Wagi zazdroszcze
Ewa ja byłam tylko na pierwszych prenatalnych chyba w 12-13 tyg.Evaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie mialam tych trzecich prenatalnych.
Eva a synek juz wie o rodzenstwie?
Ewa no narazie na sen malego narzekac nie mozemy. Wszyscy twierdza ze to dlatego ze ja polowe ciąży przespalam bo ruszac sie nie moglam. Nie wiem ile w tym prawdy.Evaa lubi tę wiadomość
-
Tak,wie juz cieszy sie,i oczywiscie Mlody chce braciszka
Tak Cygaro pamietam,moja trafna przepowiednie ..
Waga to przez mdlosci i jedzenio=wstret...zapacho=wstret ,swieta byly okropne...na sucharach wszystko londowalo w wc.Dlatego waga ma -2 z przed ciazy.Na usg ide bo jestem ciekawa co jesti kto wygra zalkad.
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ewa ja w pierwszej ciąży miałam to usg III trymestru, a w drugiej już inny lekarz prowadził ciążę i mówiła mi, że jeśli nie ma takiego wskazania, to nie jest ono konieczne.
Evaa życzę Ci córeczki, żebyś mogła ją stroić w te śliczne różowe ciuszkiEvaa lubi tę wiadomość
-
Usiadłam dopiero!!!
Byłam w Biedronce, mam zapas pieluch, kupiłam 4 szt.
Do tego kupiłam sobie rajstopy ciążowe za 7,49 - nie są grube, także jak któraś potrzebuje to polecam, bo cena fajna.
Wzięłam sobie dzbaneczek do zaparzania herbaty, właśnie sobie piję... pyszna!!! Młodemu kupiłam owocowy susz i będę mu zaparzaćwzięłam dzbaneczek, bo kurcze taki malutki piekniutki jest heeheh 7,99 zł kosztuje.
Do Kauflandu po resztę zakupów pojechałam i co??? Nie mam ziemniaków!!!
Wróciłam do domu, wzięłam psa, bo było piękne słońce i pruszył śnieżek, a teraz jest mokro, brzydko, strasznie ślisko! Karetki co chwilę słychać.
Witam się w 19 tygodniu! Ale to zleciało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:20
-
ewa81 wrote:Jakie pieluchy kupiłaś w biedronce Myszka?
Widzę, że już wybraliście imię dla drugiego synka:) ładnekupując 2op. tego samego rozmiaru są po 18.99 za op.
Są też mini za 19.99 chyba 74 szt.
Tak już mamy imięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:24
-
nick nieaktualnyHejka ja po wizycie w klinice. Z CLO wychowałam 3 pęcherzyki w wielkości 18-20 mm. Endo 10 mm. Dzis 12 dc. Lekarz przewiduje ovu na sobotę popołudniu niedziele rano. Od jutra przez 3 dni działamy. W sobotę zastrzyk ovitrelle. I czekamy na efekty
Milcia, ewa81, grzeszna24, Natka88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Evaa ja też mam teraz mdłości, mam nadzieje, że odpuszczą, w pierwszej ciąży żygałam jak kot i przepiwiedziałaś mi synka pamiętasz ?
jestem ciekawa kto tam u Ciebie mieszka. Wagi zazdroszcze
Ewa ja byłam tylko na pierwszych prenatalnych chyba w 12-13 tyg.