Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Madziula trzymam kciuki
Anusiak byłam w biedronce i nie widzialam promocji. Ale i tak kupiłam dwie paczki dada 1. -
Ewa, pytalas kilka dni temu, ale ostatnio kiepsko z czasem i napisze teraz;)
Ja robilam USG III trymestru, z ciekawosci dla siebie i czesciowo ze wskazan, bo mimo prawidlowej krzywej cukrowej, mala pedzila ze swoim rozmiarem.
A na pieluchy w biedrze jest co chwila jakas promocja;)
Eva, bardzo sie ciesze, ze u Ciebie wszystko dobrze, fasolka rosnie, a Ty czujesz sie coraz lepiej:)
Evaa lubi tę wiadomość
-
no ja kupilam na styk,mowili mi ze dziecko male bedzie,nie wiem jak tak mogli sie pomylic bo wazylo o 1,350 wiecej ,z tad u mnie taka pomylka...to samo bylo z mini spiochami,dlatego teraz na pewno mini rozmiarow duzo nie kupie.
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Bo rozmiar rozmiarowi nierowny, kazda firma szyje wg swojego centymetra. Ja w ogole nie mialan duzo ciuchow (mialam np. tylko 5 bodziakow), kupowalismy na bierzaca jak mala juz byla z nami.
A co do pieluch, to Ewa nie ma sie co sugerowac waga na paczkach, bo kazdy maluszek ma inne proporcje i czasami brakuje 3-4kg do 'limitu' rozmiaru, a trzeba kupic wieksze.
Ja mialam zapas '2', jedna paczke '1', a po powrocie ze szpitala i tak przez dobry miesiac kupowalismy '1', ktore i tak by za duze, a Marysia az taka malenka przeciez nie byla. Z tego co Ty opowiadalas, to jestes drobna i Leos tez raczej bedzie, wiec moze i '0' bedziesz musiala miec;)Evaa, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Natka ma racje, wszystko wyjdzie Ci w praniu
np Zuzia dopiero od tygodnia przeszła na 5, wczoraj kasowałam w Biedrze parę, która była z 6 miesiecznym chłopczykiem któremu kupowała też pieluchy piątki!! Zuzia 16 miesięcy, ten chłopczyk 6 miesiecy i oboje noszą ten sam rozmiar pieluchy.
Evaa lubi tę wiadomość
-
Hej
Nie wiedziałam że jeszcze zerowe są pampersy.
A ja się czuję jak g****no...noc nie przespana, przeziębienie mnie bierze i złapała mnie wczoraj kolka jelitowa:(. Najadłam się placków ziemniaczanych, potem pojechaliśmy do cioci i tam dostałam takich kłuć podbrzusza, nie mogłam ani się ruszyć, więc wyszliśmy wcześniej i do mamy jeszcze. Jak wysiadłam z auta, to co chwila musiałam przystawać bo taki ból. U mamy się położyłam i troszkę przeszło a w domu zaś. No spa w ogóle nie pomogła, w łóżku obrócić na prawy bok nie było szans.
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Wiki ma niespełna 6 msc i od dłuższego czasu nosi 4 bo 3 już były za ciasne... Może tako wielkodupiec z niej :p
Ja dzisiaj wysyłam męża po pieluchy to każe mu kupić dwa opakowania Dada 4.
Nasza urodziła się 55cm i 6 tyg nosiła rozmiar 56.
Ja już wróciłam do pracy. Twierdzę zesmy się dobrze zorganizowali i jakoś to idzie sprawnie.
Jedyne co to wstaje ok 3 lub 4 rano. :p mąż ma popołudnia więc zaprowadza mała do żłobka i moja mama ją odbiera po ok 3h. Młoda uwielbia starsze dzieci i woli takie towarzystwo, niż dzieci w swoim wieku.
Myszka piękne imię
Mnie wczoraj coś wzięło, wieczorem i w nocy gorączka ok 38 stopni. Musze do poniedziałki wyzdrowiec bo to nie ma czasu na chorowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 16:44
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze mnie rozrywa spojenie łonowe....no ale to taki urok ciąży
Dziś mieliśmy jechać kupiwać wózek i łóżeczko ale nie byłam w stanie. A tak odliczałam dni do dzisiaj, tak się na to napaliłam i d**a. Za tydzień jedziemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 13:10
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016