Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCygaro to d**a z auta...
My padnięci jesteśmy, byliśmy na zakupach - wózek zamówiony, łóżeczko kupione, fotelik do auta i takie małe pierdółki. Nogi już mi z tyłka wychodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 11:13
Milcia, Natka88, Sylwusia100, Lady Savage, Evaa, Cigaretta, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Evaa super wieści, będzie mała księżniczka
imie cudne :* odpoczywajcie dziewczyny !
Ja mam pierwsze usg dopiero w sobote, czasem zapominam, że jestem w ciąży... z Michałem było jakoś inaczej, a teraz nie mam czasu o tym myśleć, jest taki absorbujący, ale to chyba norma przy tak małym dziecku.
Lady może od owulacji ten ból ? Mnie przy owulce zawsze skręcało z bólu jajników.
Ewa nam wczkraj auto padło na środku drogi, odrazu odholowane zostało do mechanika, ciekawe kiedy odzyskamy tego starego grata
Paulina powodzenia, oby to byl szczęśliwy rok dla Was :* -
Ewcia zgrabny brzuszek
u mnie dalej plaszczyzna
wczoraj widzialam te piekne ciuszki dla dziewczynek...oj bedzie ubierana jak mala krolewna
W domu chlopaki oswoili.sie z mysla ze bedzie ...kobietka...ewa81, Cigaretta, Milcia, Paulina_2603, Madziulla, Natka88, tomania2806, Lady Savage lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Witam się w 20 tygodniu ciąży, 31 roku życia, 17 miesiącu życia mojego syna!!!! Nie ma to jak dzień świąteczny hahahha
ewa81, Milcia, Sylwusia100, Madziulla, Evaa, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvcia ubranka są cudne
, więc będziesz miała w co ubrać Olivkę
Dziś w nocy obudził mnie konkretny ból miesiączkowy, wzięłam no spę i przeszło. Oczywiście po tym miałam durny sen, że krwawiłam i jechałam do szpitala. Jak się obudziłam, to co chwila sprawdzałam czy jest ok. Schiza normalnie. To już są skurcze przepowiadające.Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa piękny brzuszek, zgrabna mamuśka jesteś
Evaa zazdroszcze kompletowania wyprawki, dla dziewczynek jest w czym wybieraća na kiedy masz termin ? Też mi się marzy córeczka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 10:29
ewa81, Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dostałam zajefajny prezent na urodziny!!! Mamy tablice rejestracyjne!!! Jupi!!!!!!!!!!!!! I data rejestracji dzisiejsza!!!! Jupiiiii
Powiedziałam rodzicom, że mąż mi furę kupił, spodziewałam się innej reakcji, bo jeżdżę ich Honda - z 96 roku, a oni zafiksowani na jej punkcie, a tu zachwyt, euforia, pytania gdzie ją mamy, co będziemy robić i w ogóle jakoś tak fajnie zareagowali. Cieszę się! -
nick nieaktualnyEwa piekny brzuszek!!!
Evaa gratuluje coreczki!
Mysza sto lat!!
ja padam na twarz. zasypiam od wczoraj na siedzaco...dramat jakis...jeszcze dzis do kina na 20.50...mam nadzieje ze nie zasne z geba pelna popcornu hahahamałaMyszka, Evaa, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Kochane, potrzebuję pomocy, mam biszkopty, budyń śmietankowy, herbatniki jagody i galaretkę, chciałabym zrobić z tego ciasta jak??? Jestem pierdołą cukiernicza niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 15:03
-
Ewa piękny brzuszek
Mysza ułóż na blaszce herbatniki, na to wylej budyń wymieszany z jagodami i na górę biszkopty. Możesz polać rozpuszczoną czekoladą.
Albo na blaszce ułóż biszkopty, wylej na to budyń, ułóż na górę jagody i zalej galaretką
To mi przychodzi do głowy na szybkoewa81, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny