Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzeszna pochwal się brzuszkiem
W życiu nie nazwałabym tego skurczami, dla mnie to po prostu jak zwykły ból miesiączkowy.
Mniam zjadłabym takie ciasto jak zapodała grzeszna.
W końcu mrozy mają zelżeć, na plus idzie - mam nadzieję.
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Mysza wspaniałości z okazji urodzin
Zasypiam na siedząco... Tak mi się chce spać... Jeszcze dwa dni i koniec brania CLO. Chyba zaczyna się coś dziać, bo dzisiaj troszkę czułam jajniki. Ciekawe co to będzie...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Eva gratuluję córeczki!!! Lipcowe dziewczynki są super!!!
Ewa co do skurczy ja też miałam takie bóle miesiączkowe i gin kazała mi odpoczywać. Magnez plus nospa codziennie.
Grzeszna piękny brzuszek :*
Lady to pewnie bolesna owu.
Paulina powodzenia!!!
Jeśli kogoś pominelam to mi wybaczcie proszę
Przepraszam że tak mało wpadam ale wróciłam do pracy i czasami nie ogarniam dnia
Wiki skończyła wczoraj 6msc. Przedwczoraj zaczęła raczkować. Oczywiście uwaga wszędzie tylko nie w domu. Stwierdziliśmy że widać świetnie jej się u nas pełza bo idzie ślizgiem
Właśnie wypiłam kawkę i ogarniam się do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 02:42
ewa81, Evaa, grzeszna24 lubią tę wiadomość
-
Grzeszna robisz hybrydy ?ja w ciazy zrezygnowalam z robienia hybryd,w pierwszym.trymestrze
ale teraz sie zastanawiam nad zrobieniem...
Kama moj mlody tez bardzo szybko poszedl do zlobka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 08:36
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Eva robię hybrydy od początku ciąży, a wcześniej też robiłam.
Pytałam się mojej kosmetyczki i ginekolog i obydwie powiedziały, że nie ma przeciwwskazań. Dodatkowo oglądałam filmik mamaginekolog na temat mitów w ciąży i mówiła też o hybrydach, że są bezpieczne -
Grzeszna piękny brzuszek. U nas śniegu nasypalo. Wczoraj mieliśmy drugie szczepienie, mały zniósł dobrze nawet w przychodni z koleżanką pogadal. On gaworzyl z nią na przemian, wyglądało to śmiesznie. 22 stycznia mamy chrzciny męża bratanicy, moi rodzice z hubertem zostaja bo nie bedziemy go brac.
grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Grzeszna zgrabny brzuszek,co u Ciebie sie szykuje?
Z hybrydami niby tak,ale ja uparta wbilam sobie do ...lba...ze w ciazy niei nic mnie nie przekona...chyba zaczyna sie u mnie robic tzw.pieluchowe zapalenie opon mozgowych
grzeszna24 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Witajcie Kochane!!!
Grzeszna ale ładny brzuszek!!!
Ja laktator myłam po każdym użyciu, a wyparzałam raz w tygodniu raz na dwa tygodniegrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Eva wstępnie w 13tc była dziewczynka, zobaczymy w środę 18go na połówkowym kto tak na prawdę tam mieszka
Ja gdybym nie robiła hybryd to bym nie miała swoich paznokci, bo strasznie obgryzam. Moje obecne paznokcie zawdzięczam tipsom, żelom a teraz hybrydom heheEvaa lubi tę wiadomość