Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz po 4 dniach cwiczen tak ladnie sie trzyma bo wczesniej mial zabardzo napieta lewa strone i nie mogl tak glowki utrzymac. Bylo widac ze miesnie po lewej stronie go napinaja. Mam nadzieje ze pocwiczeniach bedzie juz wszystko dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,w koncu poczulam ruchy kruszynki
zapomnialam juz jakie to piekne uczucie...na razie to takie lekkie ^smyranie^
ewa81, Milcia, Sylwusia100, tomania2806, Paulina_2603, Cigaretta, Lady Savage, małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Witam
Evciu, to jest cudne uczucie. Ja niestety nie mogę powiedzieć o wczorajszym wieczorze i nocy. Leoś tak mnie kopał po pęcherzu, że szok, a to boli wrrr. Nie lubię tego i nie dał mi spać, bo ruchliwy był i dalej jestEvaa lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
nick nieaktualnyEvaa jaka tam pogoda na Włoszczyźnie ? Mój mąż dzisiaj zaproponował, żeby lecieć gdzieś wypocząć bo jak urodze to już nigdzie się nie wybierzemy, teraz póki jeszcze dobrze się czuje szłoby gdzieś wybyć ?
polecasz jakieś miejsca ? Sami jeszcze nie wiemy jaki kraj myśle Włochy, Grecja lub Hiszpania..
-
Teraz to zimno jest nie polecam Wloszczyzny ,chyba ze na narty
caly dol wloch sniegu po kolana,szkoly pozamykane..jest tu zima stulecia nawet na sycyli snieg....u mnie minusowe ale sniegu malo ma byc ponad -10 przez kilka dni,dla mnie to temperatura luz...ale wlosi juz wpadli w panike
Cigaretta lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn