Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I znów poniedziałek... Jak ja tego nie lubię
Ale trzeba jakoś przetrwać.
Dzisiaj zaczynam dupka. Ciekawe jak długi będzie ten cykl... -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj mam tak zabiegany dzien ze dopiero na ...tylku usiadlam... odebralam wyniki krew ok,cukier ok...o 14,30 do lekarza pokazac wyniki... (nie wiem dlaczego musze skoro sa dobre ale lekarz taki jest ze sam musi je widziec ),pozniej szkola Mlodego,i do lekarza z nim bo ma kaszel ktory mi sie nie podoba
poszedl do szkoly bo sie uparl ale i tak ide z nim na kontrole...
Zrobilam pyszna zupe z czerwonej soczewicy z mleczkiem kokosowym .....Niebo w gebie
Paula ja tez nie lubie poniedzialkow i tego porannego wstawania o 6.40az do piatku buuuuuu . Jak to mowia byle do PIATKU
Lady Savage, ewa81 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evka napisz mi tu albo na priv przepis na tą zupę.
Dobrze, że masz dobre wyniki.
A my znów mamy pecha z autem, mąż w domu pracuje, auto w naprawie i nie wiadomo kiedy będzie do odbioru a jutro wizyta na podpatrzenie Małego, już 4 tygodnie nie miałam wizyty i zależy mi na tej wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 14:10
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
4 marchewki i 3 srednie cebule,4 ziemniaki,szklanka czerwonej soczewicy,puszka pomidorow bez skory,1 lyzeczka pieprzu,1 lyz.papryki slodkiej,ok 1,5,2l bulionu warzywnego,wszystko zagotowac dodac 1 kostke rosolowa do smaku,pozniej zblederowac no i 200ml mleczka kokosowego na koniec..ja troche tylko zmiksowalam zeby byly kawalki warzyw ,cos do pogryzienia... na koniec daje troche olivy i sie je
Jak nie chcesz dac puszki pomidorow to mozesz dac 1 lyzeczke carry zalezy od smaku jak lubisz na ostro czy lagodnie...ja nie mialam zadnego miecha do zupy...najlepiej sie robi ja na zeberkach.Lady Savage, ewa81, Natka88 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Witam się w poniedziałek, Paulina ja też go jakoś nie lubię...
Nie odzywałam się, bo sesję zaczęłam haahaaa i skończyłam. Teraz tylko czekam na oceny.
Trzymam kciuki za kolejne starania.
Gdzie się podziała Matleena? -
Ewa czekam na relacje z wizyty. Lady i Paulina trzymam kciuki za wasze starania. Eva zdrowia dla synka. Koleżanka przed niedziela mowila ze u syna w klasie jest 20 osob chorych. My narazie zdrowi i mam nadzieje ze tak zostanie. Wczoraj bylismy u męża bratanicy na chrzcinach a 5 lutego chrzciny Huberta. Odpoczelismy sobie bo maly zostal z moimi rodzicami. My zadowoleni i rodzice tez
ewa81, Lady Savage lubią tę wiadomość