Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa no rośnie strasznie, jak się urodzil to mówiłam tylko 'mógłby mieć już chociaż 3 miesiące' a teraz bym chciała żeby zawsze był taki malutki, spokojny, a tu już zaniedługo rok !
Ja też mam przeczucie, że Michał będzie mieć siostrzyczkeEvaa, Natka88, ewa81 lubią tę wiadomość
-
Ja nic Cigaretta nie przeczuwalam wrecz bylam pewna ze bedzie kolejny chlopiec...te same objawy wymioty mdlosci co w popredniej ciazy...nawet ostre,kwasne jem a od slodyczy mnie odrzuca
czyli z objawow niby na corke nic mi sie nie sprawdzilo..
Pewnie ze fajnie trafic w parke ,moj brat ma 3 corkiwyobrazcie sobie ile tam u nich jest rozu ...az gryzie w oczy.
dwa razy w syna celowali
ewa81 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ja Zuzą byłam pewna na 100% że chłopak, ale ja pewnie tą intuicję mam po mamie
ze mną i z moją siostrą była pewna że chłopak a tu 2 dziewczyny, z moim bratem ubierała się na różowo, kupowała różowe ciuszki, a sie chłopak urodził
-
Evaa wrote:Ja nic Cigaretta nie przeczuwalam wrecz bylam pewna ze bedzie kolejny chlopiec...te same objawy wymioty mdlosci co w popredniej ciazy...nawet ostre,kwasne jem a od slodyczy mnie odrzuca
Pewnie ze fajnie trafic w parke ,moj brat ma 3 corkiwyobrazcie sobie ile tam u nich jest rozu ...az gryzie w oczy.
dwa razy w syna celowali
różu jak różu, ale weź potem kupuj podpaskii znoś wszystkie fochy przed miesiaczkowe
kama005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
3 corki w domu to lekka przesada
ja bym juz nie celowala jak bym miala 3 corki czy 3 synow w plec...moja ciotka urodzila 6 corek
tak bardzo chcieli miec syna.
nawet byl taki przypadek w usa ze dziewczyna miala jakas chorobe jajnikow tzn.produkowala wiecej jajeczek i urodzila 6 cioraczki same corki ....za jednym razemnawet reality show o tym zrobili,i co najlepsze ona miala jeszcze 1 corke starsza czyli w domu 7 sztuk kobiet
tam to dopiero podpaski beda isc hurtowo hahahaah
Lady Savage, grzeszna24 lubią tę wiadomość
Evaa Na TLC leciał ten program
Mój mąż stwierdził, że chyba by go musieli do psychiatryka odwieźć
A 6 sztuk za jednym razem to chyba noce kompletnie nieprzespane... My mamy teraz dwie pobudki i człowiek ledwo rano żyje, a gdzie tu sześć na raz
Evaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Ja nic Cigaretta nie przeczuwalam wrecz bylam pewna ze bedzie kolejny chlopiec...te same objawy wymioty mdlosci co w popredniej ciazy...nawet ostre,kwasne jem a od slodyczy mnie odrzuca
dwa razy w syna celowali
-
Witam się w 23 tygodniu,
dzisiaj miałam spotkanie z dziekanem, wczorajsze połówkowe mam do powtórki za dwa tygodnie
Wczorajsze połówkowe trwało prawie godzinę. Kończyny są, kość nosową mamy, rozszczepienia nie widać, kręgosłup piękny, mózg kompletny (zobaczymy co synuś odwali za 20 lat hehehehehehe), paluszki rączek są, stopy też. Przepływy prawidłowe i moje w mcicy i małego. Jedynie serca nie dało się dokładnie zbadać i stąd ta powtórka. W lewej komorze widać ognisko, co nie musi oznaczać niczego groźnego, no ale jest i dr chce to sprawdzić. Przestraszyłam się, bo takie rzeczy dzieją się najczęściej po RTG. Poza tym wszystkim młody był tak uparty, że zwinął się w kłębek i nie chciał się za cholerę odwrócić.
Wg USG młodszy o tydzień
No nic, na razie nie myślę, że coś jest nie tak. W walnięte tynki wizyta, jakoś wytrzymam.
Aaaaaa no i focia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65e2a70b23c0.jpg
Evaa, ewa81, Lady Savage, karolinams lubią tę wiadomość
-
Mycha mlody do Ciebie podobny
Na pewno nic nie bedzie z serduszkiem,czasem dziewczyny pisaly ze po polowkowych cos im wychodzilo nie tak ,poszly do kardiologa i wszystko bylo ok...trzymam kciuki...na pewno sie denerwujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 11:13
małaMyszka lubi tę wiadomość
U nas od tygodnia siedzi teściowa,
zaczęłam 4 cykl starań o 2 malucha, ale coś czuję że to bezowulacyjny mi się teraz trafił, no nic trudno, jak nie teraz to w marcu xD. Po za tym super się kochać, pod okiem teściowe, czuje się jak nastka, ciiiii bo mama usłyszhaha, dodaje to pikanterii
Zuza zdrowa, od tygodnia, żadnych kaszli, kataru ani innego gówna, jeszcze tydzień będzie teściowa, potem żłobek i jak znam życie, to po tygodniu chodzenia do żłobka będę musiała opiekę wziąć bo znowu coś przywlecze. Na razie się cieszę zdrową córkąkarolinams lubi tę wiadomość