Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina ja Ci radze porzadnie przebadac meza.... bo to nie jest normalne musi w czyms byc problem..zrobic histeroscopie ....moj tez nigdy by nie pomysla ze takie choroby meskie sa... nie wiem,moja kolezanka tak stracila 4 lata nikt nic nie wiedzial a problem byl w plemnikach meza,chociaz mieli juz jedno dziecko naturalnie poczete musieli zdecydowac sie na ivf.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Paulina_2603 wrote:Ja dzisiaj zaczęłam kolejny cykl starań... Ciekawe ile jeszcze
-
U nas maz byl zapisany na badania na luty a tydzien przed jego badaniami test wyszedl pozytywnie.
My po chrzcinach. Maly zachowal sie super. Zero placzu w kosciele i na przyjeciu. Czego nie moge powiedziec o teaciowej bo jej zachowanie bylo masakryczne.ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia to fajnie ze maly byl grzeczny
a co sie stalo z tesciowa'ze cie wkurzyla...
Cigarettadzieki juz wszystko oki...tydzien chodzic nie moglama jak juz musialam wstac to widok byl zarabisty,zgiete nogi i tepo zolwia
Ty jak sie czujesz masz mdlosci?
Cigaretta lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Caly tydzien przed chrzcinami do nas nie przyszla i sie nie odzywala. Miala byc u nas przed msza bo byl fotograf i chcielismy zdjecia zrobic. To ona nie przyszla. Na sali wogole sie do nas nie odzywala, do malego ani razu nie podeszla. Siedziala na burmuszona. Ale oczywiscie z kuzyna coreczka bardzo dobrze sie bawila. Kazdy powiedzial ze zrobila to specjalnie na zlosc nam. A do zdjecia to Paweł musial ja na sile przyciagnac. Ja to ja olalam. Glupie stare babsko. Szkoda mi meza bo jemu bylo przykro. Zreszta kazdy to widzial. Nigdy sie z nia nie klocilam, jak bylo cos nie tak to mowilam mezowi i on jej przemawial do rozsadku ale teraz to ja nie zamierzam milczec. Zrobila cyrk u jedynego wnuka na chrzcinach. A tak ogolem to my nie wiemy o co jej chodzi.
-
nick nieaktualny
-
Paulina. Evka ma rację. Często kuźwa tak jest, że my się badamy wdłuż i wszerz a faceci co?
. Dobrze by było, żeby Twój mąż się przebadał.
Cygaro a Ty kiedy wizytujesz?
Sylwia, super, że Wam się udały chrzciny - mam na myśli zachowanie Hubcia. A co teściową tak przypierdzieliło? No zachowała się karygodnie. Powinniście z nią pogadać co jest grane, że zrobiła Wam i wnukowi przykrość w takim ważnym dniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 17:35
Evaa lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Byla u mnie teraz tesciowa. Oczywiscie meza nie bylo, bo jest na silowni. Przyszla przeprosic, ze sie tak zachowala. Nie klocilam sie z nia bo stwierdzilismy z mama, ze jej sie cos z glowa dzieje na starosc. Dziecka jej nigdy nie zostawie, nie będziemy jej o nic prosic. Nie mieszkamy razem i nie jestesmy od niej zalezni. A jej odwiedziny raz na jakis czas zniose jak bedzie przychodzila. Maz jej i tak wygarnie ale z jego ust to bedzie inaczej jak z moich. Niechce z nia wojny toczyc bo moj mąż ma tylko ja.
-
Hej,wczoraj odbieram Mlodego ze szkoly i widze wielka kartke
czytam a tam komunikat o WSZACH w szkole,zeby sprawdzac glowe itd.wczoraj wpadlam w panike haha kupilam mu sprey do wlodow mam ho psikac przed kazdym pojsciem do szkoly...szampon w weekend 'no i wytumaczylam zeby nie stykal sie glowa z innymi dziecmi ,bo przyniesie zwierzatka do domu : D
Grzeszna no obys sie dowiedziala kto jest na 100/ w srodkugrzeszna24 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn