Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
my bylismy o 7,3 w miescie do labolatorium na badaniach na dworze -7 było i było czuc mrożny wiaterek,ja lubie takie powietrze chodz gryza
a co do wszów to nie polecam spreyu.u nas w zeszlym roku córka przyniosła wszy zrobilismy szamponem na wszy wycesalismy je,pożniej chciałam korzystac ze spreyu który zapobiega ale był tak tłusty że włosy wyglądały jakbys ich tydzien dziecku nie myła.pielegnarka mówiłaże wszy ciagną najczesciej do zadbanych czystych głow.aby pozbyc sie ich to wszyscy rodzicie musza przejrzec włosy dziecka i je wytępic jeśli są
-
Evaa czytam ze zrozumieniem i napisałam > jeśli macie> a nie macie.a reszta tego co napisałam była informacją orientacyjną.u nas też kazali psikac zapobiegawczo po wyleczeniu.przepraszam nie chciałam Cie urazic może zle sformułowałam to co napisałam
-
Witam się w 24 tygodniu z ... Narni!!!!!
Sypie od wczoraj, po całej dobie opadów - śniegu po kolana, w walentynki wizyta, a ja mam letnie opony założone, bo cholerstwa miało już nie być. Co prawda nówki sztuki, ale i tak... Zimowych nawet nie mam, bo kupiliśmy auto na łysych, a do ubezpieczenia trzeba mieć dobre opony, stwierdziliśmy, że zimowych już nie warto, bo śniegu nie było...
A człowiek to jednak szalony jest heheheheheheehheeh
W każdym razie jest zajefajnie, ale mogłoby już wiosną pachnieć.
Wyprawka już w połowie jest. Kupiłam fotelik maxi cosi citi, kolor miętowy i jestem zachwycona...
Ciuszków już nie kupuję, za to robię porządki w szafie, żeby wygospodarować miejsce dla mniejszego...
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam zupę z przepisu Evy
Doprawię i zblenduję i będzie obiadek
Zrobiłam też chuściki i pączki na próbę. Zły humor prawie minąłEvaa lubi tę wiadomość
-
Evaa mam strasznie głupie pytanie, czy twój syn brał wit D, przy tak raczej dużym nasłonecznieniu, czy bardziej na diecie się skupiałaś, żeby dostał odpowiednią dawkę?
-
Myszka ja dawalam przez kilka miesiecy krople wit d jak sie urodzil,pediatra tak zalecil,pozniej nie ,ale zawsze jakies suplementy lyka vibovit ,teraz daje mu magnez hartus i vibovit uczen bo ma duzo nauki.Pytaj smialo,to nie sa glupie pytania
Paulina szalejesz w kuchni,i mnie tu kusisz smakolykami,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Eva zupa z soczewicy z Twojego przepisu wyszła super. Mamy cały gar (nie wiedziałam, że aż tyle wyjdzie)
Fajnie gęsta wyszła, pożywna będzie
Evaa, ewa81 lubią tę wiadomość