Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina to Ci współczuję
, szybkiego powrotu do zdrówka!
Ja po wizycie, Leoś waży 2300 gram, wszystko jest w porządku. Za dwa tygodnie ostatnia wizyta u gin, a potem już szpital.Evaa, grzeszna24, Natka88 lubią tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Ewa szybko minie
Paulina zdrówka!!!!
Evaa śliczny brzuszek
Madzia trzymam kciuki za dwie kreski!!!
U nas młodej przebiła się górna jedynka i zaraz przebije się druga. Widzę że ja to boli bo smoczkiem gardzi i robi awanture wieczorem. Dziąsło jej krwawi. Smaruje jej maścią i chyba podamy nurofen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 03:34
-
Ewa juz niedlugo Leos bedzie z toba
szybko zleci
Paulina wracaj do zdrowia.
U nas dzisiaj znowu ogromny smog i siedzimy w domu na spacer nie wychodzimy. Te powietrze w tym roku jest masakryczne.ewa81 lubi tę wiadomość
-
U mnie 18 stopni.opalalam dzis nogi
wiec sezon powoli rozpoczety
kurtka zimowa schowana... po szkole idziemy z Mlodym na hulajnoge... wiosna wiosna u mnie
Sylwusia100, Paulina_2603, ewa81, Natka88 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evka zazdraszczam pogody
, u mnie deszcz pada.
Sylwia ale to przeleciało
Dziś chodzę taka nieprzytomna, chyba ostatnie nieprzespane noce dały mi odczuć. Po śniadaniu poszłam znowu spać i dalej chodzę taka niewyspana hahaEvaa lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Sylwia jeszcze troche i bedziecie swietowac roczek...
Dzis juz za chmura ale wczoraj byla wiosna w pelni..Zrobilam lasagne ze szpinakiem i ricotta ...dziecko rosnie niespokojne warjiuje do 1 szej w nocy i spac nie daje... jestem ciekawa jak to bedzie z nia po 2 giej stronie brzucha
W poniedziale jedziemy po biala komode dla Olivci...bede juz powoli skladac wszystkie ...lupy... do komodkiewa81, karolinams lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jak mija ranek?
Ja chyba za szybko poszłam do pracy po chorobie, bo czuję się średnio. Nadal boli mnie gardło. W ciągu dnia jest jeszcze w miarę ok, ale przychodzi wieczór i jest masakra. Wczoraj nie mogłam mówić.
W weekend była owu (wszystko na to wykazuje), zobaczymy co z tego będzie... -
Komoda zakupiona
w przyszlym tyg malowanie sypialni...a to Czesc Malej wyprawki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56aa84abcbd1.jpgSylwusia100, Paulina_2603, Milcia, ewa81, Natka88, tomania2806, karolinams lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Wyobrazcie sobie ze z komoda mielismy takie przeboje ze nie zapomnimy jej skladania chyba nigdy
pierwszy raz cos takiego mi sie przytrafilo z ikei kupilismy komode malm i skrecilismy prawie cala brakowalo boku od mniejszej szufladki,jednej czesci!!!!!!!!!!!!!masakra musielismy zwrocic cala skrecona komode i dostalismy nowa czyli od nowa skladanie
.
ewa81 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn