Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzeszna, to zaszalałaś z pączkami
Ja też nie wierzę w to, że to co się je ma wpływ na płeć dziecka. Mnie na początku odrzucało na słodkie, a mięso i wędliny to chłonęłam i to niby wskazywało na dziewczynkę, a wyszło, że będzie chłopakEvaa, grzeszna24, werni lubią tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Jest Dziewczynka Olivia
my po prenatalnych,wszystko na miejscu
serduszko zdrowe,wszystkie narzady ok!!jestem szczesliwa.
A to dziubek z noskiemdla cioc ...
Mala wyprzedza usg o 10dni ma dlugie nozki...ogolnie dluga jest wazy 450gramow.nie chciala wspolpracowac musialam zjesc ciachoI poskakac troche zeby sie obrocila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 06:54
Sylwusia100, tomania2806, ewa81, Paulina_2603, Milcia, Madziulla, grzeszna24, Natka88, Cigaretta, werni, małaMyszka lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To prawda,tygodnie leca ...ja niedawno.test robilam a juz zaczelam 22tydzien...Ciesze sie ze dobrze sie czujesz zycze Ci coreczki
A u mnie malowanie,na calego malujemy sypialnie I powoli robimy kacik dla Malej.ewa81, tomania2806 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualnyEwa 14 marca mam wizyte
Evaa dziękujęalbo nie dziękuję, żeby nie zapeszać
pochwal się efektem końcowym kącika dla Olivii
też dopiero test zrobilam a tu już 13tc, pewnie zleci szybko..
Paulina no to kręć się tam blisko tych babek, niech tam na Ciebie kichają tymi wiruskami ciążowymi ! Ty będziesz piąta na L4 ! Trzymam kciuki :*ewa81, Evaa lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że ja będę następna
Póki co tempka ładnie się trzyma, więc zobaczymy co z tego będzie.
Evaa, Sylwusia100, Natka88 lubią tę wiadomość
-
A u nas taka piękna wiosna, Tatuś zabrał Franka na spacer a ja odpoczywam
Franek waży już ponad 6,5 kg śmieje się coraz to więcej i głośniej pokazuje już swój charakterek
Miłego dnia -
nick nieaktualny