Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się boje i naturalnego i cc
nie chce o tym nawet myśleć, nie wspominam mojego porodu dobrze..
Ewa to niedługo poznamy Leonka ❤
Madziulla kciuki zaciskam jak zawsze i przesyłam moc wirusków ! :*
Wczoraj rozpoczęłam 2 trymestr wg bbf, samopoczucie bardzo dobre, całkiem inne niż w pierwszej ciąży, słoneczko świeci, ma być dziś 16 stopni więc spędzimy z małym cały dzień na świeżym powietrzu, trochę dotlenimy móżdżkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 10:35
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie chciałam cc bo się bałam bo ale mus to mus. Nie wiem czy dzięki opiece czy ja jestem dzielna ale na drugi dzień już chodziłam na czwartą dobę poszłam do domku. Dobrze wspominam cc dostałam tyle środków ile potrzebowałam położne pomagały było łatwo
Chodź do końca mówiłam T ze jak będą komplikacje to ma się zgadzać na wszystko.
Dobre było też to że Tomek był ze mną i trzymał mnie za rękękarolinams lubi tę wiadomość
-
Ja teraz to nawet o porodzie czy cc nie chce myslecbo sie boje.... ;P
Zamowilam dzis wozek ,lozeczko i ogolnie wszystko co brakowalo do wyprawki ...czas oczekiwania jest dosc spory ale wazne ze zrobia mi wozek taki jaki chce i takie kolory jakie zamowilamBedzie szaro-rozowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 14:03
ewa81, tomania2806, Milcia, Paulina_2603, małaMyszka, Sylwusia100, Cigaretta, Madziulla, Natka88, werni lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny
U mnie dzis 20 stopni i piekne slonce...jutro moj ma urodzinyczyli swietujemy razem... zrzucil juz 5 kilo ...praktycznie dieta ok wszystko mu waze ma 1800cal ,widac ze chce zrzucic te kilogramy bo naprawde ostatnio dopakowal
No to super wynik,moj na silownie nie chodzi tylko skrocil jedzenie ...bo ma taka prace ze musi w niej byc ciagle...
Tu zacza sie sezon na karczochy I szparagidzis zjadlam dwa wielkie karczochy alla romana...niebo w gebie.
Sylwusia100 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnySylwusia kratki dla męża
Mój też zmienił sposób odżywiania. Wazyl 110 a teraz 79. Regularnosc posiłków to podstawa no i warzywa i owoce. Jednego piwka czy 2 piwek sobie nie odmawia i z 3 razy w tygodniu wypije Ale piwo nie tuczy. Tucza te wszystkie przekąski co się je podczas popijania. Więc tak naprawdę na piwko kilka razy w tygodniu można sobie pozwolić jak się nic nie je do niego w trakcie. No i ruch wiadomo. Maz biega od jakiegoś czasu. Za tydz bierze udział w półmaratonie.
Natka88, werni lubią tę wiadomość