Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zostaniecie mamami na pewno! :*
Paulina kochana może faktycznie zrób tak jak mówi Natka? Zobacz na mój przypadek. Odpuściłam totalnie, kochaliśmy się na luzie, bez mierzenia temperatury, obserwowania śluzu, leżenia "po" z nogami do góry, tylko po prostu kiedy mieliśmy ochotę. W dniu kiedy prawdopodobnie doszło do zapłodnienia kochaliśmy się 3 razyi jakie było później moje zdziwienie, jak @ się spóźniała, a przypadkowo zrobiona beta rosła
Głowa do góry kochana i bez stresu :* -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, uda się predzej czy później... Ja się umowilam z wami, że sikamy razem i co? Grudniowy test wyrzycilam do smieci, bo negatyw, sikniety o 4:30 rano...
A teraz? Druga kreska biega i świruje z psem... wchodzi na mnie żeby się wygłupiac
A niedługo będzie starszym bratem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, druga wizyta u kardiologa za nami. Mam super grzeczne dziecko. Uśmiechał się do wszystkich gaworzyl jak robili mu badania. Dzielny mój ❤❤ dziurka w serduszku dalej jest. Wielkość taka sama jak dwa miesiące temu. Więc jest dobrze. Następna wizyta za pół roku żeby sprawdzić czy rośnie razem z nim czy zarosla sama. Miłego dnia ciocie
-
Dziewczyny tak piszecie o tym wyluzowanie... Ja najzwyczajniej w świecie nie mam na to czasu. Zegar tyka!! Za dwa tygodnie kończę 31 lat... Na pierwsze dziecko ostatni dzwonek. Nie odbierzcie mnie źle, ale jest Wam łatwo mówić "wyluzuj", bo macie już zdrowe dzieci lub jesteście w ciąży, nawet już w kolejnej... I nie jest to zazdrość z mojej strony, broń Boże. Same widzicie ile zostało staraczek... Chyba tylko ja i Madziulla...
Evaa, karolinams lubią tę wiadomość
-
Paulina ja nie potrafiłam wyluzować, niby były przez te 3 lata jakieś cykle w których gdzieś wyjechaliśmy albo coś się działo ale ja i tak zawsze o tym myślałam. Wszczegolnosci, ze rodzeństwo miało już maluchy to nie dało się wyluzować.
Evaa, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
Paulina ma racje,wiecie latwo sie mowi...I takie gadanie tylko wkurza osoby ktore staraja sie I nie wychodzi...gowno da wyluzowanie jak sie pragnie za wszelka cene dziecka....mnie tylko wkurzaly takie komentarze..nikomu nie radze wyluzowac tylko darzyc do wyznaczonego celu.
Milcia, Paulina_2603, Sylwusia100, werni lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Mój niby mówił, ze się przebada ale jak pytałam się kiedy to miałam wymijające odpowiedzi. Ale jak minely 3 lata to już sama zapisałam nas na wizytę w klinice i męża zapisałam na badania. Jednak nie musieliśmy iść ale wcale nie jest powiedziane, ze nie pomogły tabletki które mąż brał. Ja też brałam już tony leków. Nie wiadomo co pomogło.
-
Strawbery zazdroszczę, ze niedługo będziecie u siebie
wprawdzie my jesteśmy w swoim mieszkanku ale ciągle mam nadzieję, ze uda nam się jeszcze kupić działkę i wybudować.
A mam do Ciebie pytankowyśle priv
strawberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny