Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Nie odzywałam się bo mam ograniczony internet. Wykupiłam mały pakiet i dlatego. Cesarkę mam w piątek. Odezwę się dopiero po wszystkim.
Buziaki dla wszystkichMadziulla, grzeszna24, Cigaretta, Evaa, Milcia, werni, Natka88, karolinams, Sylwusia100, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cygaro gratuluje synka...
Ewcia kciuki za Twoj maly cud,na ktory tak dlugo czekalas :*
Madzia kciuki za test,pozytywny!!
U Nas remont,malowanie i wszystko czego nie lubieczyli sprzatanie...
Dzis przyszly juz zamowione rzeczy internetowe,kocyk,otulacz i spiochypoczta sie napracuje,bo jest paczek 40ci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:23
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Cześć dziewczyny
mam już dwójkę dzieci 11 i 7 lat , staramy się od roku o trzecie, ten cykl pierwszy na wspomagaczach.
Madziulla wrote:Grzeszna testuje w poniedzialek 20 marca. nie testuje wczesniej jak 14 dni po zastrzyku
Trzymam kciuki ja będę testować 28 marca, też czekam po zastrzyku minimum 14 dni
Lady Savage testujemy tego samego dniatrzymam kciiuki za nas
Paulina_2603 trzymam kciuki za ten cykl, nie poddawaj się. Nie da się wyluzować jak człowiek czegoś pragnie i co cykl się nie udaje, wyczekuje. Im więcej się stara tym bardziej się nakręca przynajmniej ja tak mam. Trzymam kciuki może na mikołajki pręzencik będzie
Evva gratuluję córeczki
Sylwusia100 współczuję takiej teściowej, jesteś mądrą kobietką, nie warto się z nią kłócić, wszyscy widzieli kto się beznadziejnie zachował ..
Madziulla niedługo testowanie trzymam kciuki, ja robiłam zastrzyk 13 i miałam dwa pęcherzyki 21 i 24mm
ewa81 piękne imię dla synke , jak mi się uda to też będzie Leonek, ja dwa razy rodziłam sn i trzecie bym chciała cc więc rozumiem Cie i trzymam kciuki za cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 11:04
-
nick nieaktualny