Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nic nowego. Praca - dom, praca - dom... Teraz jestem przed owulacją więc działamy. No i w kwietniu idę do ginki. Niech myśli co dalej...
-
Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? PozdrawiamWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualnyNikola musisz poczekac do @ i zrobic test. My Ci nie powiemy czy jestes w ciazy czy nie. ja przed @ roznie mam czasem mam sucho czasem mam duzo sluzu po owuacji a jak widac ciazy nie ma. i nie wierze w objawy ciazy na 6 dni przed @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:15
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Nikola zrób test albo bete i będziesz wiedzieć. Przecież nie jesteśmy wróżkamiWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:A czy ja powiedziałam ze masz teraz zrobić...jeżeli wiesz że test się robi w dniu @ to zrób a nie pytaj się nas głupio czy możesz być w ciąży 6 dni przed...Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualnynikola232 wrote:jak byś bardzo pragnęła dziecka tak jak ja to też byś się zastanawiała
Licz sie ze slowami...ja znam Tomanie bardzo dobrze i wiem przez jaki koszmar przechodzila....nic chcialabys tego przechodzic...strawberry, mana, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Nikola proponuję zakończyć ten temat. Po pierwsze nikt Ci nie da odp po drugie musi być wytrysk a nie przenoszenie spermy palcem itp a po trzecie nie znasz mnie więc swoje uwagi zostaw dla siebie. Pytasz to Ci odp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:33