Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozwole sobie napisac za Ewcie,Leos urodzil sie w piatek 17tego cc...
wszystko ok...Nie ma netu dlatego nie napisali...reszte Sama dopisze Ona Sama.Jak wroca do domu.
Cigaretta, tomania2806, Paulina_2603, Natka88, Sylwusia100, małaMyszka, mana, werni lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak te tyg ciazy leca,dzis zaczelismy kolejny...na wadze plus 3kilo praktycznie wszystko poszlo w brzuch...reszta ciala zostala taka jaka byla
Jutro Mlody ma pierwsza spowiedz...a za rok komunie tu dzieciaczki Maja tak,ze spowiedz itd.rok szybciej a dopiero pozniej Komunie.
Tomania jak sie czuje,moge gory przenosic mam tyle energiiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 17:46
małaMyszka, werni, Sylwusia100, Paulina_2603, tomania2806, Madziulla, Milcia, Natka88 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
A ja się pochwalę, że pokoik Oli już przygotowany
łóżeczko, wózek, mebelki i ubranka czekają na małą gwiazdkę
http://static.pokazywarka.pl/t/x/a/89690a9355f79c008edba42845a85a38_orig.jpgtomania2806, Madziulla, Paulina_2603, małaMyszka, Milcia, Sylwusia100, Natka88, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj skończyłam 31 lat... Mam nadzieję, że 32 urodziny będziemy świętować w trójkę... I tego sobie życzę
Evaa, grzeszna24, Milcia, Sylwusia100, Madziulla, małaMyszka, Natka88, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny