Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina spelnienia tego najbardziej wyczekiwanego marzenia
:-*
Eva i Grzeszna piekne macie brzuszki.
Ja zaczelam juz biegac bo patrzec na siebie nie moge. Niby waga mniejsza niz przed ciąża ale ten brzuch mi przeszkadza.Evaa lubi tę wiadomość
-
Milcia nie biegam daleko. Zaczelam pierwszego dnia 600 metrow i pomalu beda sobie zwiekszac a czuje sie dobrze. Nic mi nie boli po bieganiu wiec chyba nie powinno nic sie dziac. Po cesarce mialam tez spotkanie z rehabilitantem w szpitalu i on mowil ze po pol roku mozna zaczac biegac. Tylko od malych dystansow i zobaczyc czy nic nie bedzie bolalo. Narazie jest dobrze wiec mysle ze to juz pora.
-
nick nieaktualnyWitam
Bardzo Was przepraszam ze tak trzymalam Was w napięciu. Z internetem był problem, potem już nie miałam. Pisze z komórki męża wiec wybaczcie za błędy. Dalej w szpitalu jesteśmy, początek ciężko było, już nie mówiąc o karmieniu Leosia. Nie chciał mi jeść, ciągle spadał mi na wadze przez co morze łez wylałam. Nie karmię piersią, bo mały nie potrafi, a brodawki mam wklęsłe. Odciągam pokarm i w butli podaję. Już przybiera na wadze, a u mnie niestety wykryli bakterie i dlatego jeszcze jesteśmy. Chyba jutro wychodzimy jeśli wyniki będą ok. Już tak tęsknie za domem, w szpitalu jestem dwa tygodnie i mam dość. Połowa już urlopu męża poszła w pizdu
. Zdjęcie wkleje jak będę w domu. Leoś jest przekochany, dziękuję za taki cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 21:53
tomania2806, Evaa, Paulina_2603, grzeszna24, Sylwusia100, Milcia, Natka88, mana, Paulina48, małaMyszka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteśmy w domku
Sporo mamy do ogarnięcia, jestem zmęczona, ale szczęśliwa że w domu.
Zdjęcie Leosia - usunięte
Jestem zmartwiona synkiem, bo dziś się dowiedziałam z papierów, że synuś ma umiarkowane niedotlenienie okołoporodowe. Czy to nie odbije w jego póżniejszym rozwoju, lekarka mówiła, że nie. Oby tak było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 17:35
Madziulla, Milcia, Evaa, Paulina_2603, Cigaretta, Sylwusia100, Paulina48, małaMyszka, Natka88, grzeszna24, tomania2806, strawberry, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny