Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas maly nie potrafil zlapac cycka, plakal a ja nie mialam za duzo pokarmu i sie poddalam. Dajemu mm i maly sie nie meczy i jest zadowolony. Ladnie spi, bawi sie i od 2 miesiaca zycia przesypia cale noce.
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Ewa mialas wyprawe jak ja ktoregos dnia po schodach. Znioslam z 3 pietra stelaz, pozniej gondole i na koncu Huberta. Wyszlam na spacer i po 10 minutach zaczal padac deszcz wiec musielismy wrocic. I zaczelam znowu Hubert z gondola bo usnal i nastepnie stelaz. Padlam w mieszkaniu jak nie żywa myslalam, ze serce wypluje. A jak maz wrocil z pracy i zapytal czy ide do sklepu po chleb to mmyslalam, ze zabije go nozem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 22:32
ewa81 lubi tę wiadomość
-
U nas mała też nie chciała cyca, jest na mm co prawda specjalistycznym i czekamy aż pediatra podejmie decyzję że zmieniamy, ale mała byka zadowolona, żadnych kolek itp.
Ewa ale wyprawa. Mnie by szlag trafił w taka pogodę tylko ja nie znoszę parasoli i zawsze mam kapturewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa ja sobie raz dziennie trochę sciagalam jak czułam, że mam pełne piersi. Bardzo mało i tak sciagalam. Dodatkowo piłam szalwie trzy razy dziennie z dwóch torebek. Cycki mnie wcale nie bolały.
Eva szybko zleciało zaraz mała będzie z wami. U nas za tydzień będzie już pół roku.Evaa, ewa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Właśnie odebrałam wynik drugiej bety - 57. Wszystko wskazuje na to, że się udało. W piątek zrobiłam test, żeby wiedzieć czy mogę iść na trening... Oczywiście nie poszłam, bo wyszedł bladzioch
Póki co dominuje we mnie cholerny strachBoję się powtórki... Trzymajcie kciuki, żeby tym razem było wszystko dobrze.
mana, tomania2806, strawberry, grzeszna24, Evaa, Natka88, tysiaa93, Milcia, Sylwusia100, kama005, Cigaretta, Madzix88, małaMyszka, MiSia :), Lady Savage, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie 2 lata temu byłam też w ciąży. Cykle różnią się o 2 dni... Oby ten był prawdziwie szczęśliwy!!
Evaa, werni lubią tę wiadomość