Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina a kiedy idziesz do lekarza?
My w ndz jemy śniadanie sami potem na obiad do babci od męża a w pon idę do moich rodziców mąż w pracy to nie będę sama siedzieć. Teście jak chcą to mogą przyjechać do babci od męża. Ja tam do nichmie jadę. Franka widzieli ostatni raz na chrzcinach...przypomne 06.01 a mają do nas 10min samochodem -
Evaa, Milcia, tomania2806, Sylwusia100, grzeszna24, Cigaretta, anusiak5, ewa81, werni, małaMyszka, Natka88, mana, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszedl wozek i reszta rzeczy....Moj z emocji haha prawie sue rozbeczal jak go skladal.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f6906254575.jpgMilcia, tomania2806, Cigaretta, Sylwusia100, Paulina_2603, grzeszna24, ewa81, werni, małaMyszka, Natka88, mana, Lady Savage, MiSia :) lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Dzieki
na zdjeciu wyglada na malinowy,ale jest taki pastelowo srebrno w drobna krateczke bardzo mi sie podoba ....troche mnie przeraza to wszystko ze tak czas szybko leci i ze jeszcze troche i
rodze!!
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Beta z dzisiaj 141,1. Progesteron 27,49.
Evaa, Milcia, tomania2806, Sylwusia100, grzeszna24, ewa81, Madzix88, kama005, werni, Cigaretta, małaMyszka, Natka88, Lady Savage lubią tę wiadomość