Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
estrella wrote:U mnie jest identycznie
Ja się zastanawiam co zrobię z tymi wszystkimi rzeczami kiedy będzie trzeba pokój urządzać
chyba 75% moich rzeczy po prostu wyrzucę...
aaaa mam pytanko, nie wiecie może gdzie można oddać naczynia? Wiecie, talerze, miski, kubki, żeby ich nie wyrzucać do śmieci? -
Ojj Ja to nie wiem ale może gdzieś do jakiegoś ośrodka dla bezdomnych czy coś takiego albo do domu dziecka na pewno im sie takie rzeczy przydadzą bo niestety ale co dzien przybywa kilka dzieci i osob bezdomnych pewnie .
nie wiem powiem szczerze ...
Ja musze we wtorek lub jutro zrobic porządki w szafie w koncu haha wywale pewnie połowe i bede musiała isc na zakupy po nowe hahah ;-ppmałaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Tak myszko Zamachowski, nawet fajny film, dużo przypadków. Tez pewnie jak u Zakreconej maluszek będzie ze mną przez rok. Ale żeby przy dziecku nie było remontu to wcześniej udekoruje się pokoik. Miłego dnia rybki :*
małaMyszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
werni wrote:Tak myszko Zamachowski, nawet fajny film, dużo przypadków. Tez pewnie jak u Zakreconej maluszek będzie ze mną przez rok. Ale żeby przy dziecku nie było remontu to wcześniej udekoruje się pokoik. Miłego dnia rybki :*
-
Co do wit. Mam tez zamiar więcej paczek kupić vita min mama plus bo wcześniej bralam i chce znów się zaopatrzec i mojemu kupić więcej vitotal dla mężczyzn. Do tego oddzielnie kwas foliowy tak myślę.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Hej kobietki.
Moje sny mnie wykoncza... Ostatnimi czasy sni mi sie tylko seks, zle rzeczy dzieja sie w mojej glowie.
Spokojnego poniedzialku. -
werni wrote:Co do wit. Mam tez zamiar więcej paczek kupić vita min mama plus bo wcześniej bralam i chce znów się zaopatrzec i mojemu kupić więcej vitotal dla mężczyzn. Do tego oddzielnie kwas foliowy tak myślę.
-
nick nieaktualny
-
Ja w pokoju dla dziecka mam biblioteko-gabinet. Mojego Malza przeraza to, ze bedzie trzeba to wszystko wyniesc do garazu, albo jeszcze gdzie indziej, a jest tego masa. I w dodatku trzeba bedzie z tym latac po kreconych schodach z 1 pietra do "piwnicy"... Juz sie zastanawial cwaniak czy nie zrobic mikro remontu i zmniejszyc pokoj tak zeby z ksiazkami nie trzeba bylo nic robic
Mam dzis w planach: wymiane opon (tak tak, dopiero przy +2 stopniach stwierdzilam, ze jesien juz raczej nie wroci), nauke- jutro wizyta na uczelnii, pranie i prasowanie tony koszul- Malz mi wybywa w celach sluzbowych, trzeba by jeszcze ogarnac lazienke i kuchnie oraz zaczac planowac prezenty na swieta- potem dostaje szalu jak na ostatnia chwile probuje przebijac sie przez tlumy w sklepach.
Milego dnia DziewczetamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już czekam na ciepło kominkowe, zapach choinki z lasu, pierników, przygotowywanych potraw i przede wszystkim na atmosfere, błogostan, leniuchowanie i wspólne chwile w gronie najważniejszych dla mnie osób. Jakbym mogła jeszcze dodać radość związana z posiadaniem pod serduchem fasoli byłoby przesuper
-
Ja dzisiaj zostałam w domu, strasznie czuje sie zmęczona i lekko przeziębiona, a dzisiaj dzień testowania i wszystko wskazuje na to, że się udało, więc nie chciałam aby choroba mi się pogorszyła.
Mam wszystkie objawy ciążowe (niestety, ale bylam już raz)i wszystko wskazuje na to, ze jestem w ciąży. No ale zobaczymy, dzisiaj powinna być jasne, a jutro zrobię test.
Co myślicie o zostawaniu w domu w takich momentach dość ważnych dla maluszka jeżeli czujemy się lekko przeziębieni?
Czy to może pomóc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:06
małaMyszka, goska9789 lubią tę wiadomość
-
Hm po braniu vitotalu nie widziałam zbytnia różnice, nie skarżył się ze cos go boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:27
-
owu była na 100000 %
moja gin zawsze się uśmiecha do monitora he he he he uwielbiam ją jajco pękło. Wstępnie mam zabieg hsg na 12 stycznia
dzień po moich urodzinach, więc fajny prezent bym sobie zrobiła, jakby mnie ominął szerokim łukiem
to na szczęście tylko rezerwacja terminu.
i zrobiłam rzecz niemożliwą !!!! Wymieniłam przednie wycieraczki, moja szyba w samochodzie ma w końcu nową jupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!werni, Natka88, Paulina_2603 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny