Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Tomania niechcący polubiłam poprzedni Twój post, nie doczytałam do końca. Franio jest taki już duży
, powiem Ci, że jak patrzę na główkę Twojego synka, w życiu bym nie powiedziała, że może mieć wodogłowie. Na basen chodzicie? Chodzicie na jakieś zajęcia grupowe - matki z dziećmi?
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
W ciąży nic nie wyszło dopiero teraz...na razie Franio dobrze się rozwija. Przekreca z pleców na brzuszek wyciąga ręce do zabawek gaworzy sobie uśmiecha się.
Evaa czytałam na necie na temat dużej głowy i wodoglowia i wolę zapomnieć -
Dzisiaj miałam wizytę
A więc tak: mały pupą w dół i nie potrzebuję teraz żadnego skierowania, bo mogę mieć nieprzyjemności ze strony ordynatora (nie robi nic przed terminem).
Ważymy 2309 g.
Cięcie będzie po skończonym 39 tygodniu, żeby mniejszy był już gotowy. Dr powiedziała, że nie ma w ogóle dyskusji o próbie sn jupi!!!!! Uwielbiam ją...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 16:57
-
My po wizycie...
Franio dostał skierowanie na pilne na usg do niej kontrola w czerwcu chyba że usg będzie złe to mamy iść do pediatry po skierowanie do neurologa innego.
Przyrost głowy jest większy wielokrotnie od masy ciała. Rozwija się wolno za wolno za 3 dni będzie miał pół roku i powinien już to i to i to...ale z drugiej strony urodził się w 37tc więc ma ten tydzień więcej na rozwój.
. -
nick nieaktualny
-
Paulina trzymaj się
Tomania oby Franio miał dobre wyniki
Cygaro, Sylwusia mam pytanie o mm. Jak gdzieś się wybieracie i nie ma możliwości podgrzania wody w podgrzewaczu na mleko, to co robicie? Woda do termosu a w buteleczkach już przygotowane mm do zalania wodą?IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Ja mialam z malym podgrzewacz do butelek aventu,teraz zakupilam podgrzewacz do butelek chicco z wymienna koncowka do auta,sa specjalnie butelki,termosy co trzymaja cieplo mleko juz jest gotowe i trzymam kilka h.
ewa81, Natka88 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa81 jak na dluzsza podróż to termos plus butelka z letnia woda. Jak na podróż do 2 godz to mialam gotowe mleko w takim termopakowaniu na butelke dluzej w nim cieple nie bedzie. my mieliśmy akurat firmy lovi moze inne dłuższej trzymaja cieplo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 11:39
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Termos z gorącą wodą i butelka z zimną. A ogólnie mam podgrzewacz i jak mam tylko prąd to zawsze go zabieram. Ja nie trzymam zrobionego mleka w tym opakowaniu bo jak trzymałam wodę gorącą to szybko wystygla.
ewa81 lubi tę wiadomość