Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za kciuki dziewczyny.
U mnie 2,5 roku starań mija zaraz.Nigdy 2 kresek.Często mam uczucie że nigdy się nie uda.Chyba mam jakieś blokady psychiczne.Może czas na psychologa? Trudno podjąć ten krok mi.
Czuję @ za rogiem.Wczoraj z mężem co i raz spiny mieliśmy.Dziś pojechał do pracy,więc odreagowuję robiąc porządki.Umyłam okna,piorę firanki,zasłonki.Teraz ogrzewam sobie gołąbki a potem umyję sobie samochód
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 13:25
-
Edycja przykro mi,a nie myslalas o klinice bezplodnosci moze tam Was jakos pokieruja...my Po roku staran od razu zajelismy sie badaniem siebie i pozniej in vitro bo wiadomo nie wychodzilo ponad 3lata .
Polecam klinike Macierzynstwo w Krakowie.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Eva byłam w klinice we wrześniu,lekarz był bardzo konkretny,wykrył polipa mimo że była to 2 faza cyklu, ale koszty i pośpiech lekarza sprawiły że tam nie wróciłam.Od listopada jestem w innej kinice,mniejszej.Polip usunięty w grudniu,w stycznie hssg (drożne),AMH,prl ok.Zostało jeszcze tylko badanie śluzu,ale od stycznia nie udaje się go zrobić.Albo lekarz ma urlop,albo święta,a to torbiel i brak owulki.Teraz jestem umówiona na 9 maja ale potem lekarz ma urlop więc pewnie znów się nie uda.Mój mąż wciąż wierzy że z chwilę się uda,a mi tej wiary brakuje.
-
Edycja cz możesz mi powiedziec pod jakim opisem szukac w labolatoriach badan nasienia.bo mój mąż musi zrobic z zalecenia mojego endo tylko wszstko co znajdje u nas w oklolic to zwykły posiew nasienia taki za 30 zl ale chba nie o to badanie chodziło endowi
-
Edycja wrote:Anusiak są tu dziewczyny z Wielkopolski więc może Ci podpowiedzą gdzie masz najbliższą klinikę bo ja jestem z mazowieckiego.Szukaj w dużych miastach
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Posiew nasienia robi się jedynie pod kątem bakterii, nie chodzi tu o badanie plemników. To musi być typowe badanie nasienia, które właśnie robi się w klinikach i to koszt mniej więcej od 120 zł wzwyż.
-
Co u was słychać? Jak po weekendzie majowym?
Ewa jak Leon?
Eva jak się czujesz?
My w sobotę wróciliśmy po tyg pobycie u moich rodziców i teraz zbieram Wenezuela, że wziąść się za ogarnianie mieszkania. Wczoraj mieliśmy komunie mojego chrzesniaka. Impreza się udała ale pogoda była kiepska.ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny