Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cherry_lady Kochana masz nas! Poza tym musi czasem być kurwica-nerwica! Ja rano też miałam, ale jakoś mi przeszła jak weszłam na forum. Już pisałam jakiś czas temu, kim dla mnie jesteście, chyba nawet w pamiętniku o tym wspomniałam. Nie wiem jak mogłam funkcjonować bez was?! Nawet jeśli kiedyś uda mi się zajść (jakimś cudem), to nie przestanę z Wami "rozmawiać". Każda potrzebuje wsparcia, dobrego słowa albo ostrego OPRu. Moje konto premium jest jeszcze ważne przez 25 dni i zamierzam wykupić następny. Co to jest 30 zł na 3 miesiące, skoro mam Was! Jesteście bezcenne, nieocenione i sprawiłyście, że problemy stają się tylko małymi kłopocikami, które można zawsze rozwiązać albo chociaż przegadać.
Zazdroszczę Wam śniegu. Marzy mi się biała Wigiliahe he he he muszę zrobić zapasy rajstop i ciepłych gaci, bo ostatnio marznę, chociaż jeszcze w zeszłym roku było mi non stop gorąco. Zimą latałam w samej bluzie i półbutach, a i tak się przegrzewałam...
goska9789, ZakręconaOna, cherry_lady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanna, ja tez przed owu, mozliwe ze w mikolajki przyjdzie. Nie wiem dokladnie bo ostatnio mi sie cos przestawilo.
Dziewczyny glowa do gory! Ja przed chwila gadalam z mezem i myslalam ze go udusze. Dowiedzialam sie ze wlasciciel domu w ktorym mieszkaja tam z kolegami narzeka na nich bo: pety sie wszedzie walaja, nie segreguja smieci (w szwecji sa na to uczuleni) i UWAGA rzygaja przez okna. No kur** przedszkole, ba! Nawet dzieci sie lepiej zachowuja. I jak tu sie nie dziwic ze wszedzie maja Polakow za syfiarzy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:30
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
he he he he to nieźle tam balują
niestety faceci w większym gronie przechodzą samych siebie... nie wiem może w ten sposób próbują przetrwać w stadzie? Poza tym najczęściej takie zachowanie jest poprzedzone pytaniem: co ja nie wypiję? co ja nie rzygnę? co ja nie rozwalę całej chałupy? jeszcze jak jest w grupie jeden agresywny, to reszta też się taka robi... przykre
-
Milejdi
ja ostatnio tez mam kociol jeśli chodzi o nowości w moich cyklach, zupełnie nie wiem dlaczego zawsze cykle 28 dniowe od ponad roku 26 ale zawsze jak w zegarku a tu ostatnio 22 dc a później 33 i ovu w 19dc. Jak żyć
jakas masakra, marzę, że teraz wróci do normy do 26 i od weekendu cieszymy się sobą częściej :)co drugi dzień rano i wieczorkiem w ciągu dnia nie da rady...
Może dziewczyny macie jakies ciekawe pomysły by przytulanie nie było bo trzeba tylko bo chce... my zawsze robimy z przypływu checi ale wiadomo praca stres nie zawsze wieczorem nachodzi chęć. Wymysla się jakieś mile rzeczy... ale może wy macie jakies fajne pomysły ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Sanna wrote:Milejdi
ja ostatnio tez mam kociol jeśli chodzi o nowości w moich cyklach, zupełnie nie wiem dlaczego zawsze cykle 28 dniowe od ponad roku 26 ale zawsze jak w zegarku a tu ostatnio 22 dc a później 33 i ovu w 19dc. Jak żyć
jakas masakra, marzę, że teraz wróci do normy do 26 i od weekendu cieszymy się sobą częściej :)co drugi dzień rano i wieczorkiem w ciągu dnia nie da rady...
Może dziewczyny macie jakies ciekawe pomysły by przytulanie nie było bo trzeba tylko bo chce... my zawsze robimy z przypływu checi ale wiadomo praca stres nie zawsze wieczorem nachodzi chęć. Wymysla się jakieś mile rzeczy... ale może wy macie jakies fajne pomysły ?
moje cykle też sie skróciły. Zawsze miałam 27-28 a teraz zauważyłam, że są co 26-27 dni. Fakt, że owu zawsze jest 14/15 dc nie było jeszcze inaczej. -
nick nieaktualnyTak, faceci w wiekszej grupie to tylko egzorcysty potrzeba.
tak normalnie to siedza dwojkami ale miedzy zjazdami jest dzien badz dwa gdzie siedza w czworke. Te chlopy...
Moje cykle normalnie trwaja 32-34. A ostatnio owu mialam 21dc a @ dostalam w 27dc, ani nie zdazylam zatestowac.takze nie wiem czego sie spodziewac w tym msc.
Wercia, witamy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 12:25
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zaczyna się... wyżeram wszystko z lodówki... zawsze przed @ wcinam wszystko co popadnie.
Dwie paróweczki i kawał boczku już zeżarłam aż mi ślinka pociekła, jak kroiłam boczek ...Ewa99, julita, beti34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
goska9789 wrote:Zreszta, do jakiego okresu. Co ja gadam!
))
Tak siedzę i myślę... jak to się dzieje, że jesteśmy organizmami żywymi. W zasadzie to jesteśmy połączeniem plemnika i komórki. Jak to się w ogóle dzieje? Bicie serca w sercu? O matko zaczynam fisiować... myślę nad poczęciem i egzystencją... tego jeszcze nie było... każda z nas była mm później cm ... piękne prawda??? a teraz takie baby z nas... ciekawe jak to jest mieć w sobie takie mm ... -
nick nieaktualnymalaMyszka, dobre pytanie.
Ja patrze na tego malego diabla i mysle Boze, dopiero co na USG widzialam kropke, potem w Niemczech dowiedzialam sie ze bedzie chlopak, pozniej usg 3d i widok jego noska ustek i oczu i stwierdzenie "czysty tata" ktore towarzyszy nam do teraz, porod, karmienie piersia, pierwsze samodzielne podnoszenie glowki... A nie bede juz wymieniac bo sie rozklejam. Ja chce jeszcze raz!!małaMyszka, goska9789, Natka88 lubią tę wiadomość
-
jeszcze czerwona papryka na mnie spojrzała, mrugnęła i powiedziała: zjedz mnie! to ją zażarłam... jak ja wytrzymam na dzisiejszej nocce??? będę jeść całą noc... a potem wzdęcia po siedzeniu i jedzeniu przez 12h
-
Milejdi wrote:malaMyszka, dobre pytanie.
Ja patrze na tego malego diabla i mysle Boze, dopiero co na USG widzialam kropke, potem w Niemczech dowiedzialam sie ze bedzie chlopak, pozniej usg 3d i widok jego noska ustek i oczu i stwierdzenie "czysty tata" ktore towarzyszy nam do teraz, porod, karmienie piersia, pierwsze samodzielne podnoszenie glowki... A nie bede juz wymieniac bo sie rozklejam. Ja chce jeszcze raz!!goska9789, goska9789, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny