Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle się nagotowalas szacunek
wszystko wygląda tak smakowicie ze mi apetyt wraca
ja z moim kiedyś się non stop klocilam na szczęście teraz kłótnie zdążają się sporadycznie i juz nie jestem taka zolza jak byłam już się nie czepiam... wrzucilam na luz
goska9789, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:no dobra wrzucam moje dzisiejsze wypociny ...
ciasto
zupa-krem, ale wyszła bardziej jak zupa... nie chcecie wiedzieć co w niej jest
racuchy:
małe z cukrem pudrem
duże z cukrem pudrem
małe z sokiem malinowym...
ale i tak wszamałabym McFlurry sneakers!!!!
Szacunale mi narobiłaś smaka na racuchy mniam mniam
małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyAle naskrobalyscie!
My wlasnie wrocilismy ze wsi od tesciowej, nazarlam sie znowu... Tym bardziej ze robila zapiekanki, o matko
Dzien zlecial.
Za 4dni wraca maz, w koncu! Czasie lec szybciej szybciej szybciej!goska9789, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
goska9789 wrote:Znowu McFlurry...
goska9789 lubi tę wiadomość
-
goska9789 wrote:Dziewczyny pytanie. Dzisiaj cały dzien mam takie ilości śluzu,że nie ogarniam... Nigdy czegoś takiego nie miałam. Orientujecie się od czego to i czy któraś z Was tak miała?
goska9789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, powiem tak po pierwszym dniu jestem zaskoczona, Maniek jest grzeczny został dziś sam na niecałe 2 godz i super nic nie nabrudził ani nie zniszczył...
trochę brakuje mu dyscypliny ale nad tym trzeba popracować.
A byliśmy dziś z mężem na koncercie u mojej siostryach wzruszyłam się
a za tydzień idziemy do teatru więc się trochę ukulturalniamy
a ja mam dziś śluz ni to rozciągliwy ni to kremowy ni to wodnisty od dwóch trzech dni...estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzisiaj straszny dzien:/ Siedze 2 dzien z rzedu sama, jeszcze jutro do 2-3 w nocy i nie mam paszczy do kogo otworzyc (pani w sklepie sie nie liczy).
Nie lubie jak zostaje sama w domu, bo ten czas ucieka mi przez palce NIEPRODUKTYWNIE. Siedze i gapie sie w TV, gapie, nie oglądam!
Od 20.45 zbieram się zeby isc pobiegac, ale tez mi sie nie chce- nie chce mi sie przebrac i wyjsc, a pobiegalabym. Zaraz bedzie za ciemno na tym moim wiejskim zadupiu by wyjsc bez obaw.
Jak moj facet ze mna wytrzymuje?!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWytrzymuje bo Cię bardzo kocha
a to że czasem czegoś Ci się nie chce to normalka... chyba każda z nas tak czasem ma
ja mam takie dni, że mam mega powera kiedy gotuje, sprzątam, ćwiczę tryskam wręcz energią, a mam również taki kiedy najchętniej siedziałabym sama w domu, w łóżku i nie robiła kompletnie nic
takie już jesteśmy
goska9789, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrej nocki Kochane!!!! tomania Maniek jest super! Pokazałam mojemu M. hehehhhe chce drugiego hi hi hi hi
jutro znowu pogadamydo pracy idę na 13 ... trochę lipa bo tylko na 8 godzin ...