Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko!!!!!!!!!! McFlurry!!!! To jutro kupię trzy: sneackers, kit kat i lion!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA będzie ból brzuszka, oj będzie...
-
nick nieaktualny
-
Natka88 wrote:Bosa, sprzatac nie trzeba, dziecie zabierzesz ze soba, od pracy jakis weekend wolny sie znajdzie, a gotowanie idzie obejsc
Tylko odleglosc nie do przeskoczenia, chyba ze... umawiamy sie z brzuchami na majowke, no bo bylysmy grzeczne i Mikolaj musi do nas przyjsc
bosa lubi tę wiadomość
-
Milejdi wrote:Haha.
Kalisz spoko, tylko teraz rozkopany tak ze nawet nie wyjezdzam autem.
Wy tu macie smaki na slodkie a ja... Grzeje sobie pierogi ruskie bo mam ochote na sloooneee -
małaMyszka wrote:No właśnie, grzeczne byłyśmy, to chyba brzuchol będzie????
Oczywiście,że będzieestrella, Natka88, małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyJa bym McFlurry Snickers zjadła... dla mnie najlepszyyyy! Już się nie mogę doczekać
ale takimi pierożkami ruskimi też nie pogardzę... w sumie co chwilę mi się smak zmienia... raz coś słodkiego bym zjadła, raz słonego, innym razem tylko mięcho
a po chwili mi się wszystkiego odechciewa
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj jadlam ruskie:) Moglabym je jesc codziennie! Mam jeszcze kilka;)
Aktualnie jestem przyssana do krowek. Kupilam NAM, ale skoro malz tkwi w blizej nie okreslonym miejscu, to zjem sama, co sie maja marnowac:)estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyjedz do mnie
Ja tylko czasami za balaganiarstwo opieprzam jak juz nie wytrzymuje. Bo skoro teraz nie pracuje zawodowo, to moja praca jest praca w domu, ale wkurza mnie wstanie od stolu i nie wlozenie talerza do zmywarki. Minimalny wysilek. Co on by zrobil gdyby tej zmywarki nie bylo. I te skarpetki na lewa strone w ruloniku wrzucone do brudow! Na poczatku rozwijalam i przewracalam, a teraz tak susze i oddaje niezlozone do pary- niech ma za swojebosa, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
oooooooo albo taką kiełbaskę z grilla z musztardą i ketchupem i do tego taką karkóweczkę w ziołach... albo takie jajco sadzone... - o jajco jutro z puree ziemniaczanymi zrobię!
-
Natka88 wrote:Przyjedz do mnie
Ja tylko czasami za balaganiarstwo opieprzam jak juz nie wytrzymuje. Bo skoro teraz nie pracuje zawodowo, to moja praca jest praca w domu, ale wkurza mnie wstanie od stolu i nie wlozenie talerza do zmywarki. Minimalny wysilek. Co on by zrobil gdyby tej zmywarki nie bylo. I te skarpetki na lewa strone w ruloniku wrzucone do brudow! Na poczatku rozwijalam i przewracalam, a teraz tak susze i oddaje niezlozone do pary- niech ma za swoje
U mnie to samo.małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Natka88 wrote:Przyjedz do mnie
Ja tylko czasami za balaganiarstwo opieprzam jak juz nie wytrzymuje. Bo skoro teraz nie pracuje zawodowo, to moja praca jest praca w domu, ale wkurza mnie wstanie od stolu i nie wlozenie talerza do zmywarki. Minimalny wysilek. Co on by zrobil gdyby tej zmywarki nie bylo. I te skarpetki na lewa strone w ruloniku wrzucone do brudow! Na poczatku rozwijalam i przewracalam, a teraz tak susze i oddaje niezlozone do pary- niech ma za swojebosa, Natka88, estrella lubią tę wiadomość
-
Natka88 wrote:MalaMyszko boje sie Twoich zachcianek w ciazy skoro teraz moglabys pozrec wszystko co znajdziesz na horyzoncie
Może w ciąży nie będzie miała ochoty na nic. W grudniu sie przekonamymałaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
bosa wrote:Może w ciąży nie będzie miała ochoty na nic. W grudniu sie przekonamy
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Przyjedz do mnie
Ja tylko czasami za balaganiarstwo opieprzam jak juz nie wytrzymuje. Bo skoro teraz nie pracuje zawodowo, to moja praca jest praca w domu, ale wkurza mnie wstanie od stolu i nie wlozenie talerza do zmywarki. Minimalny wysilek. Co on by zrobil gdyby tej zmywarki nie bylo. I te skarpetki na lewa strone w ruloniku wrzucone do brudow! Na poczatku rozwijalam i przewracalam, a teraz tak susze i oddaje niezlozone do pary- niech ma za swoje
ojj tak te skarpety, u mnie to samo jestale dalej cierpliwie przewracam bo wiem, ze to do niego nie trafi
mnie jeszcze ostatnio zaskoczyły jego bokserki w koszu do prania
były takie zrolowane, skręcone, że nie mogłam ich odkręcić
nie wiem co on z nimi zrobił... jedyne co mi przychodzi do głowy to chyba dłońmi rolował po nogach jak ściągał
on to ma wyobraźnie :p Co do zmywarki to mój uważa, że to najważniejszy sprzęt w domu, jeżeli się kiedyś popsuje to zapowiedział, że tego samego dnia kupuje nową...
małaMyszka, Natka88 lubią tę wiadomość