Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim - pojawiła się porada i nagle zadziałała siła perswazji
A ,że z pół roku nie jadłam to dzisiaj sobie nie odmówię
))
Mikołaj lepiej niech przyjedzie bo jak zajdzie potrzeba to do Laponii będę zapierdzielać na sankach żeby go pociągnąć za karę za to brodzisko. Dodatkowo podburzę mu elfy i cały misterny świąteczny plan pójdzie w pizd*Także kochany Mikołaju, czekam
Masz czas do 2.12 ,masz być u mnie już wtedy!
Maniuś, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Będzie dobrze
mi pierwsze gin kazała się starać od razu po tabletkach, bo to zwiększa szansę przy nieregularnych cyklach mimo to postanowiłam odczekać. Będę trzymać kciuki
Ja mam zamiar od razu zaczac sie starac
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki moje,ja uciekam. Jutro jeszcze będę się odzywać do popołudnia,w nocy Was poczytam i nadrobię strony,a w sobotę i niedzielę raczej nie zajrzę bo napięty weekendowy grafik mam
Postaram się Was śledzić i czasem coś naskrobać. Bądźcie grzeczne,wypoczywajcie i celebrujcie wolny czas. Ściskam mocno. Do usłyszenia Wariatki
:*
-
o mamo ile stron
mniej więcej was nadrobiłam...
ja bym chciała karmić jak najdłużej na cycku, lewatywy też się strasznie boję, mój mąż miał ooo masakra,
rodzić to ja nie mam wyboru muszę przez cesarkę bo mam wadę serca wrodzoną i tylko poród przez cesarkę wchodzi w grę i do tego w szpitalu gdzie jest odział kardiologiczny i patologia ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:57
goska9789, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
jak mija dzień ? Tak w skrócie co u Was ? innym razem nadrobie Was , dziś nie mam siły normalnie już . Praca skończona o 19 dziś na szczęście to zrobiłam misiakowi PANKEJKI
sobie ugotowałam brukseleczke i oglądam Geslerke
odpoczywam dziś wieczór lecz jutro na 7 rano
ale cały dzień wolny potem więc zaszaleje i kupie sobie cosik
Miłego wieczoru kochane
-
Kolorowych snów o małych stópkach ... Jutro będę miała cały dzień wolny, no poza wypadem po McFlurry ha ha ha ha ha ha
estrella, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha ha piątunio odliczam już czas do 15
i co będzie? no co? jak to co? McFlurry!!!!
Ha Ha Ha Ha dobra żarty na bok... pączki i parzone na śniadanie? Czemu nie, bo kto głodnemu zabroni? Przecież śniadanie to najważniejszy posiłek dnia...
Moja tempka zwariowała, mam jej dosyć, mój mówi, że po @ tempka została potrącona przez pociąg, a teraz przechodzi rehabilitacje i jeszcze mocno kuleje na prawą nogę ... raz góra, raz dółestrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , Ja już w robocie eh ;( zmęczona jak cholera bo w nocy cięzko było mi zasnąć i może spałam ze 4 h ;-/ głoda i zmarźnięta ... ;-p
Ja czekam na owulacje , która ma przyczłapać się za 4 dni więc wyczekujeDziś Zakręcona robi sobie na odstresowanie się zakupy tylko DLA SIEBIE
mały shopping jeszcze nikomu nie zaszkodził po cięzkim tygodniu pracy i czeka mnie ciężki tydzień więc wolno
Miłego dnia
małaMyszka, werni lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
jak Wam piątunio się zaczął? Bo ja o dziwo mam całkiem dobry humorek
troszkę zmienię temat bo muszę się z Wami czymś podzielić bo aż trudno mi w to uwierzyć...tak czy owak fajna zabawa na nadchodzący wieczór andrzejkowy
. Przeglądając wczoraj różne fora natrafiłam na wróżby z obrączką. Jeśli znacie to wiecie o co chodzi a jeśli nie to podaję "przepis" poniżej.
Bierzemy obrączkę (złotą i najlepiej bez cyrkoni i świecidełek) zawieszamy ją na nitce robiąc ala łańcuszek. Nitkę wraz z obrączką trzymamy w prawej ręce (wahadełko) lewą rękę odwracamy stroną wewnętrzną do góry, 4 palce razem kciuk przeciwstawnie. Obrączkę opuszczamy i podnosimy 3 razy góra dół pomiędzy kciukiem a resztą palców, następnie bierzemy ją nad rękę i zaczyna się kręcić (kółka - dziewczynka, kreska - chłopak.
Pytania "za ile" "tak czy nie"
Bierzemy szklankę do połowy napełnioną wodą, obrączkę na nitce. 3 razy góra dół opuszczamy i podnosimy obraczkę obok szklanki, zadajemy pytanie, wkładamy obraczkę do szklanki (NIE DOTYKAMY WODY) ile razy obrączka stuknie o szklankę tyle lat, miesięcy, dni, tygodni, zależy jak zadamy pytanie.
Jeśli ma być odpowiedź "tak czy nie" "umawiamy się z obrączką" np tak stuknie 2 razy, nie stuknie 1 raz
Miłej zabawy!małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość