Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Milejdi ale Ty robotna jesteś
ja na razie bawię się z córką i wychodzimy zaraz na spacer a sprzątanie będzie jak uśnie
u mnie ovu 7.12 więc trzymam kciuki za nasze Mikołajkowe fasolki:)
małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Milejdi chciałabym być tak zorganizowana jak ty
Malamyszka ostatnie dni sa najgorsze, zawsze mi sie dluzau mnie tez owulacja bylaby w okolicy mikolajek, 8 grudnia mam wizyte u gina-endo, po 2 tygodniach zamierzam piwtorzyc tsh i prolaktyne, zeby zobaczyc czy cos spadlo kuz i moze to glupie, ale caly czas mam nadzieje, ze dostane zielone swiatlo jeszcze w grudniu
od jednego endo dostalam, ale mowil w taki sposob, ze nie przekonal mnie mianowicie, ze teraz sa takie badania, ze widac od razu choroby poza tym wiekszosc chorych dzieci rodzi sie po 35 r.z tylko co mi z tego, ze sa teraz takie badania, bo jak mi wyjdzie na tym badaniu to przeciez nie usune ciazy, bo dziecko chore
tak wiec, wole poczekac na tego drugiego lekarza, zobaczyc czy wyniki zaczely spadac i w ogole. Poza rym w tym miesiacu mialam duzo stresow, od tygodnia jestem tez chora wiec owulacja moze sie przesunac
kombinuje tez i wydzwaniam zeby dostac sie wczesniej do tego lekarza, ale u niego sa potworne kolejki
w sobote mam sie dowiedziec czy cos sie zwolnilo...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja jak sie od rana nie wezme to pozniej juz dzien stracony i nic nie zrobione
No to bedziemy miec mikolajkowe jajeczka, oby test owu byl pozytywny w tym cyklui mam nadzieje ze moja fl bedzie dluzsza. Wychodzi na to ze nie bede testowac 18.12 tylko cos kolo 21.12. Tuz przed wigilia... No nieee..
Fatim, obys jednak mogla miec zielony grudzienWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:47
-
Dzień dobry Dziwczeta:)
Dzien sie jeszcze dobrze nie zaczal, a ja juz 2 strony musialam nadrobic;)
Malz wrocil wczoraj wczesniej niz sie zapowiadalo:) Przywiozl mi 3,5kg zelek (tak, tak)! A ja sie odchudzac mialam do swiat!
Ladnie mnie przywital wieczorem i rano;) Myslalam, ze dostane @ dzis rano (pierwszy raz w zyciu na nia czekam!!!), bo plamilam wieczorem po przytulaniu, a dzis cisza:/ Moze to nadzerka byla? Ale z drugiej strony, rzadko kiedy ona daje o sobie znac... Trudno, licze ze najpozniej w Mikolajki rozpoczne nowy cykl i moze uda mi sie zatestowac w Sylwestra, choc moze byc za wczesnie.
Wysprzatane mam, obiad tez gotowy, moze sie szerpne na drugie danie:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Werni styczeń pobije rekordy w II kreseczkach i my się do tego przyczynimy
mój mąż na początku starań powiedział mi "zobaczysz w styczniu już będziesz w ciąży" liczę, że to nie przypadek i się sprawdzi. Całym sercem w to wierzę
!
małaMyszka, bosa, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni - nowy cykl i nowa wiara w lepsze jutro.
Ja spotykam się dzisiaj ze znajomą w 8 mc ,obiecała,że cały czas będzie na mnie kichała i zarażała. Także podzielę się z WamiEhh... Już chciałabym testować. Pewnie dlatego,że trochę się nudzę i za dużo myślę. Znajdę sobie zajęcie i byle do wt rana
-
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam coś dla siebie i w końcu się wykąpałam, po prawie miesiącu ...
ahahahahahahahahahahahha taki żarcik sytuacyjny!!! Hhahahaahahahhaahaha
Ale to prawda wrzuciłam się pod prysznic, bo nie lewy jajnik boli i to chyba moja niewielka i niezdiagnozowana endometrioza lub mały zrościk w moim domku dla groszka...
Pomyślałam, że ciepły prysznic mi pomoże, ale nic z tego. Chyba to objaw na @...trudno...
ale poskładałam pranko i mam zamiar wyregulować brwi, bo mam wrażenie, że grzywka mi rośnie ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
bosa, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to dzisiaj wstałam o 7:30 jak nigdy dotąd, zazwyczaj się ruszam po 8 z łóżka. Nie mówiąc o tym że ostatnio mam problemy z zaśnięciem...
Dzisiaj się wybrałam do okulisty bo czas najwyższy, dowiedziałam się że wzrok mi się lekko pogorszył tak więc czas się wziąć za swoje oczęta
Do pracy dopiero po 13 wychodzę więc jeszcze jakiś czas mogę odpoczywaćNo ale wrócę do domu pewnie około 1 w nocy.
-
Fatim wrote:Werni styczeń pobije rekordy w II kreseczkach i my się do tego przyczynimy
mój mąż na początku starań powiedział mi "zobaczysz w styczniu już będziesz w ciąży" liczę, że to nie przypadek i się sprawdzi. Całym sercem w to wierzę
!
Ja mam urodziny w styczniu i dzidziuś jest moim wymarzonym prezentemmałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyMycha mogłaś z tą kąpielą poczekać jeszcze miesiąc, byłabyś czyścioszkiem na Święta
!
Ja zadbam o siebie jutro bo rodzinna biba więc się odstawię jak szczur na otwarcie kanałuRaz na rok można
Codziennie w jeansach ,koszulkach, koszulach. Na jedną noc zmienię image i zachwycę mojego K. Chociaż jak to wczoraj powiedział "żeby mi się najbardziej podobać musiałabyś iść na tą imprezę nago". Także tego :p Musi się zadowolić tym co będzie, a po powrocie pomyślę :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 12:42
bosa, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
goska9789 wrote:Mycha mogłaś z tą kąpielą poczekać jeszcze miesiąc, byłabyś czyścioszkiem na Święta
!
Ja zadbam o siebie jutro bo rodzinna biba więc się odstawię jak szczur na otwarcie kanałuRaz na rok można
Codziennie w jeansach ,koszulkach, koszulach. Na jedną noc zmienię image i zachwycę mojego K. Chociaż jak to wczoraj powiedział "żeby mi się najbardziej podobać musiałabyś iść na tą imprezę nago". Także tego :p Musi się zadowolić tym co będzie, a po powrocie pomyślę :>
bosa, goska9789, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem z 11 a 12 stycznia mam zabieg HSG jeśli się nie udało w tym miesiącu...
fajniutki prezencikWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:02
bosa lubi tę wiadomość