Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja mam w marcu imieniny hehehe więc piszę sie na imprezę styczniową i marcową w Mcd
małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Aaa kochane dzisiaj do teściów przyszła paczuszka do mnie zaadresowana na mojego męża
zamawiam do nich, bo tam zawsze ktoś w domu jest a w środku w paczuszce czeka seksowne body
!!! Żeby to teściowa wiedziała co zamawiam na jej adres
hahaha jestem geniuszem zła :> mąż jak wróci z wyjazdu ma mi przywieźć wieczorem a też nie wie co jest w środku i co go czeka wieczorem ;P no czas się powoli zczołgać z łóżka, zgolić chorobowe futro i wypięknić :]
małaMyszka, bosa, estrella, goska9789, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUuu a ja dopiero z maja
Z mojego weekendu u mamy niestety nici... bo teraz męża rozłożyło...
wymiotował, teraz leży z temperaturą... masakra... widać zaraziłam Go
kazał mi jechać samej ale raz że nie chcę Go zostawiać, a dwa, że mama ma 9 grudnia operację i nie chcę jej zarazić... co za wstrętne choróbsko
-
nick nieaktualnyFatim, ja tez z marca!!! Dokladnie 20. W pierwsza ciaze zaszlam wlasnie w marcu... Nie chce czekac do urodzin xD
No ja w poniedzialek tez sie ogarne w koncu bo jak chlopa nie ma to chodze jak lachmytadepilacje, maseczki i inne pierdoly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:29
-
nick nieaktualny
-
Milejdi nie trzeba być wymiarowym żeby kupić super bieliznę. Na allegro znajdziesz dużo fajnych rzeczy nie tylko w rozmiarze s
goska9789, małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Milejdi a z czym masz problem ? Ja kupuję różne rozmiary w zależności od firmy, kocham firmę Alles
wiem, że na mnie potrafią 3 rozmiary pasować a mam w szafie 4
do ślubu miałam najciaśniejszy obwód, żeby wszystko się trzymało stąd ten 4 rozmiar
lubię tak samo bieliznę konrada, od dłuższego czasu nie kupuję bielizny od firm, które nie mają szerokiej bazy rozmiarówki
-
nick nieaktualnyA ja z lipca
! Także wpadać do Maca do mnie
Pogoda zamula, niedobrze mi jakoś,a jeszcze K mnie drażni. Farfocel jeden... Ale już niedlugo w swoim żywiole - auto,kierownica,muza,prędkość i jaRedukcja,but,odcięcie :p jak to niewiele trzeba. No i do chrześniaków będę tak pędzić. Stęskniłam się
-
nick nieaktualny