Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja właśnie zjadłam lane kluski z twarogiem i skwarkami
mniam mniam
małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatim ja ich tolerowalam ale wszystko ma swoje granice, wiesz nie byli na naszym ślubie bo im sie nie chciało, szkoły nie skończyli z domu nie wychodzą i maja 23 lata
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Milejdi wrote:A my bylismy u moich dziadkow
i czas zlecial. Przywiozlam wlasnej roboty wino i bede zapijac smutki..
Ja zapijam smutki somersby- to jedyny alkohol, który mój organizm tolerujemałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnytomania2806 wrote:Fatim ja ich tolerowalam ale wszystko ma swoje granice, wiesz nie byli na naszym ślubie bo im sie nie chciało, szkoły nie skończyli z domu nie wychodzą i maja 23 lata
Ja nie rozumiem, że tacy ludzie istnieją... nie mieści mi się w głowie, że można na ślub brata nie iść... porażka... a teściowie nic im nie tłumaczą?
U mnie pizza zamówiona, niedługo będę jadłamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała myszko dlaczego mi to robisz!!! dlaczeeeeeeeeeeeeeegoooooooooooooo
Ja właśnie zjadłam pizze ale takim mcflurry na deser bym nie pogardziłatyle, że McD za daleko niestety... nie chce mi się jechać... w niedzielę sobie zjem
małaMyszka, goska9789 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracając do naszych cycuchów:D
Małżeństwo siedzi przy obiedzie
żona do męża:
Wiesz Stasiu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 35 lat, to ciepło mi się robi przy sercu...
Mąż odpowiada:
Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł ci do zupy!!!
tomania2806, estrella, Natka88 lubią tę wiadomość