Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do prezentu to mogę wam podpowiedzieć jeden , coś podobnego z krowkami
Z racji , że mój mąż lubuje się w galaretkach To kupiłam takie kolorowe , każda zapakowalam osobno. Powycinalam serduszka takie małe i jedno duże , na dużym napisałam tak : KOCHAM CIĘ ZA TO , ŻE... a na mniejszych napisałam właśnie za co go kocham i przywiązalam do każdej galaretkiwszystkie zapakowalam w folię i przywiązalam dużym serduszkiem .. był zadowolony jak nigdy
galaretki zjadł a serduszka sobie zostawił
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
oj dziewczyny uwielbiam to forum
ja sobie popijam winko
a andrzejki spedzimy na urodzinach mojej siostry i brata wiec tak rodzinnie
hehe a wrozby to ja glownie z racji ze jestem nauczycielka dla dzieci znam
chociaz w piatek wyszlo mi ze dostane od mikolaja rozge- dzieci to mialy radochę
małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
Malina_88 wrote:oj dziewczyny uwielbiam to forum
ja sobie popijam winko
a andrzejki spedzimy na urodzinach mojej siostry i brata wiec tak rodzinnie
hehe a wrozby to ja glownie z racji ze jestem nauczycielka dla dzieci znam
chociaz w piatek wyszlo mi ze dostane od mikolaja rozge- dzieci to mialy radochę
to Ci dzieci wywróżyły! -
nick nieaktualnyJuż prawie za mną pracowita część tego dnia
muszę tylko odkurzyć i będzie można leniuchować
mój mąż raczej nie miał jelitówki bo dziś już je normalnie... jakiś jednodniowy wirus czy co
ale cały czas leży w łóżku i ciągle czegoś potrzebuje
mam ochotę Go udusić
małaMyszka, Sylwusia100, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Już prawie za mną pracowita część tego dnia
muszę tylko odkurzyć i będzie można leniuchować
mój mąż raczej nie miał jelitówki bo dziś już je normalnie... jakiś jednodniowy wirus czy co
ale cały czas leży w łóżku i ciągle czegoś potrzebuje
mam ochotę Go udusić
estrella lubi tę wiadomość
-
właśnie spadł mi cukier i czuję sie fatalnie, siedzę na zajęciach i nie mogę wyjść... teraz już wiem na pewno ze @ przyjdzie poprzednio było to samo... cukrzycy nie mam, ale spada mi cukier w wyniku wysokiego poziomu stresu.
-
żeby nasze groszeczki tak mówiły o nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 17:25
Natka88, MiSia :), goska9789, estrella lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, jestem padnięta po całym dniu chodzenia po galeriach handlowych. Na początku to jest fajne, a potem męcząca. Duży ruch był, wiadomo przed świętami. Mieliśmy dziś mieszkanie posprzątać ale już siły nie mam
małaMyszka lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
MalaMyszko, odrazu czuje sie bezpieczniej;) U mnie na UAMie nazywa sie to 'bezpieczeństwo narodowe'
Grudzien MUSI byc jesze lepszy!
Tak sobie mysle co ja zrobie jak mi w grudniu sie nie uda... Niby sie nie nastawiam, ale podswiadomosc szepcze, ze wcześniej za pierwszym razem sie udalo, to teraz też musi. Mam strachamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Milejdi wrote:Kurcze tak patrze jak w listopadowym watku sypnelo gorszkami, oby grudzien byl tak udany!
Dziewczyny, liczę na Was i Święty też na Was liczy! -
Witajcie! Dłuugo żyję waszymi historiami, bo śledzę ten wątek już troszkę, ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć
Faktycznie spędzając czas na forum czas leci szybciej i milej:) A już w momencie, gdy wasze rozmowy zeszły na temat psów wiedziałam, że to jest miejsce dla mnie, gdyż dwa tygodnie temu adoptowaliśmy ze schroniska psiaka łobuziaka;) To jest mój czwarty cykl starań, choć w październiku nieco odpuściliśmy. Według wyliczeń owulacja powinna mi się pokazać w poniedziałek. Choć cykle mam dość regularne, to kompletnie nie ogarniam swojego ciała, śluzu....i tych wszystkich skomplikowanych rzeczy! Pozdrawiam!
małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
Majaaa Kochana już jesteś na liście do Świętego!!! Witaj w naszym gronie! Tu sie rozmawia o wszystkim, o McFlurry, o rolowanyh gaciach, psach, sprzątaniu, seksie, bieliźnie itp. itd.
estrella, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
goska9789 wrote:Dziewczyny, nie mam siły nadrabiać. Robię się na bóstwo i czasu brak, pracowita sobota. Trzymam za Was kciuki, całuję gorąco i liczę ,że od poniedziałku obrodzi w zielone kropy
:* Miłej soboty
goska9789 lubi tę wiadomość