Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To powiem Wam coś z innej beczki... W piątek odebrałam wynik badania histopatologicznego po łyżeczkowaniu. I wyobraźcie sobie, że jego wynik stwierdza, że byłam w ciąży i już nie jestem...
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, huj, dupa, cycki i srać..............małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nieeee...
W listopadzie, w 12 tc. dowiedziałam się, że serduszko mojego dziecka przestało bić. Dlatego miałam zabieg. Po zabiegu standardowo robią badanie histopat. Sądziłam, że napiszą chociaż, że toxo i cmv nie wykryli, no jakieś badania...
A tu taki zaskakujący wynik...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
goska!!!!!!!!!!!!!!! co ty!!!!!!!!! poczekaj na mnie nawalimy się jutro razem!!!!!!!!!!przed kompem!!!!!!!!!!!!
tomania2806, bosa, aja, Marutka lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Nieeee...
W listopadzie, w 12 tc. dowiedziałam się, że serduszko mojego dziecka przestało bić. Dlatego miałam zabieg. Po zabiegu standardowo robią badanie histopat. Sądziłam, że napiszą chociaż, że toxo i cmv nie wykryli, no jakieś badania...
A tu taki zaskakujący wynik...
Hm...może, że jak nic takiego nie napisali, to oznacza, że wszystko ok, mam na myśli, że nie wykryli toxo czy cmvmałaMyszka lubi tę wiadomość
IMSI - szczęśliwy transfer 15.07.2016
-
Mi wyszło że mam 34 lata...
beznadziejnie kurde głupie spadające liście...
małaMyszka tam na początku powinno być jeszcze napisane że brakiem obiadu dla męża, i bałaganem w mieszkaniu
nasz pies pogryzł dziś nam buty, tzn głównie mojemu T. hhahaha teraz to jest śmieszne ale jak weszliśmy i zobaczyliśmy to było mniej śmiesznie.
Maniek bardzo oberwał kapciem ech teraz mi go szkoda.
Idę z mężem na roraty będę później
Uwaga @ jeszcze nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 17:28
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, godzine mnie nie bylo i 3 strony?!
Tez sobie wybralam godzine na wycieczki, jak Gosia testowala. Jak dla mnie test klamal i za kilka dni bedzie druga krecha:)! I ani Ty ani Myszka, nie ważcie sie po alko lapac:)
Lauda, bo to badanie mialo stwierdzic tylko czy poronienie nie mialo podloza rakotworczego- tak mi powiedzial moj lekarz. Ja tam na wyniku mam napisane za to w 3 roznych linijkach, ze bylam w 3 roznych tygodniach ciazy...małaMyszka lubi tę wiadomość